Speltest: Western Belles

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.1

Sammanfattning

Titel
Western Belles
Utvecklare
IGT
Återbetalningskvot
95.3%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Western Belles

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Western Belles från skaparna IGT är helt otroligt snyggt skapad och är uppbyggd på konstnären Gil Evgrens Pin-up-tjejer i vilda västern look. Hela spelet har en 50-tals känsla med smakfulla bilder och är konstnärligt brilliant. Som att det inte vore nog att denna video slot är makalöst trevligt att kolla på, har den några speciella bonusfunktioner vi verkligen gillar. Detta är verkligen en av IGT’s bäst utformade slotspel.

Spela gratis demo av Western Belles

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Western Belles?

Western Belles är en video slot i 50-tals vilda västern tema med fem hjul, fyra rader och hela 40 inställbara vinstlinjer.

Hur spelar du?

Här ställer du in hur mycket du vill satsa per vinslinje. Du väljer även hur många vinstlinjer du vill satsa på och det är här det blir riktigt spännande. Väljer du 40 linjer att satsa på, väljer du maximalt antal linjer som spelet har att erbjuda, men klickar du ett steg till, väljer du 40 linjer plus joker hjulet vilket gör att dina wildsymboler inte längre tar upp en ruta, men ett helt hjul. Minsta insatsen är 10 öre och största är 2000 kronor.

Vilka symboler?

Symbolerna i Western Belles är i fallande ordning: wildsymbol, tjej i blå väst, tjej i vit tröja, cowboyhatt, cowboy sko, A, K, Q, J, 10, 9. Utöver dessa symboler finns det även en bonussymbol som i detta spel ger free spins.

Vanliga wildsymbolen är i form av ett läppsticks avtryck. Om du väljer att spela maxinsats och har jokerhjulet, är din wildsymbol i form av en cow girl sträckt över hela hjulet för ökad vinst. Vid joker hjul är du garanterad en wildsymbol per snurr. Vid 3 stycken bonussymboler får du 5 free spins.

Western Belles i mobilen?

Yes! Den här trevliga vildavästern-slotten finns även att itllgå från mobiler och surfplattor. Spelet gör sig riktigt bra här och grafiken är nästan bättre på en liten skärm då det blir lite skarpare. Klart godkänt mobilspel oavsett om du har en Android eller iPhone-telefeon.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...