Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: support@lyckospel.se

Tävla om 50.000 kr i Lucky Spin-turnering hos casino på nätet
Tävla om 50.000 kr i Lucky Spin-turnering hos casino på nätet
2018-06-20

InsättningsbonusTurnering Gillar du casinoturneringar där det inte är krav på att spela för en större summa eller en stor mängd spins, rekommenderas Storspelares aktu... Läs mer

Vikingafesten fortsätter med casinotävling om en halv miljon kronor
Vikingafesten fortsätter med casinotävling om en halv miljon kronor
2018-06-16

Vikingar är kända för att kunna festa till det rejält så därför fortsätter invigningen av Yggdrasils tredje del i vikingaserien i ännu en kampanj! Den nya vikingasloten Vikings Go To Hell släpptes i s

Casinon drabbade av fotbollsfeber erbjuder dagliga kampanjer
Casinon drabbade av fotbollsfeber erbjuder dagliga kampanjer
2018-06-14

Idag kickar fotbolls-VM äntligen igång! Oavsett om du är ett gediget fotbollsfan som sett fram emot eventet sedan sista VM 2014, eller mest är glad att VM äntligen börjat så att allt fotbollssnack sna

Surfa på sommarens prisvåg med två chanser till 20.000kr varje dag!
Surfa på sommarens prisvåg med två chanser till 20.000kr varje dag!
2018-06-11

Sommaren som hittills varit riktigt het i Sverige drar även igång på riktigt hos våra nätcasinon nu under juni månad. Varje dag fram till och med den 1 juli låter Casumo casino sina spelare tävla om 2

Spela om stora vinster i Hugos nya slot och omsättningslotteri på nätcasino
Spela om stora vinster i Hugos nya slot och omsättningslotteri på nätcasino
2018-06-08

Hugo, det välkända tågfarande trollet från 90-talet är tillbaka! Vi har tidigare även stött på honom i två slots som är omgjorda från det populära datorspelet, men denna gången åker han inte längre på

Tävla på nya videoslots fram tills torsdag hos casino på nätet
Tävla på nya videoslots fram tills torsdag hos casino på nätet
2018-06-05

För den som gillar snabba kampanjer och nya videoslots håller Winner casino denna vecka ett intressant erbjudande. I samarbete med spelleverantören Playtech håller nätcasinot en kampanj där du får möj

Regeringen har beslutat om ny spellag med svenskt licenssystem
Regeringen har beslutat om ny spellag med svenskt licenssystem
2018-06-18

Casino Regeringen har fattat beslut om att spelmarknaden ska omregleras. Den nya lagen som träder i kraft den 1 januari 2019 innebär bland annat at... Läs mer

Nya populära videoslots från 2018 kommer berikade på historia och kultur
Nya populära videoslots från 2018 kommer berikade på historia och kultur
2018-03-30

Nya videoslots släpps i en rasande fart och efter första kvartalet avklarat vill vi kicka närmare på årets spelsläpp hittills och vad planerna för kommande spel är. Våra spelleverantörer producerar ca

Sagoinspirerade casinospel det bästa temat inför 2018 hos casinon på nätet?
Sagoinspirerade casinospel det bästa temat inför 2018 hos casinon på nätet?
2018-01-18

Ett mycket populärt tema redan nu hos våra nätcasinon är definitivt klassiska sagor som förvandlats till spel. Den av våra svenska speltillverkare som utan tvekan tillhör de bästa i världen på casinos

Sverige prisat för nya casinospel tre år på raken – blir 2018 det fjärde?
Sverige prisat för nya casinospel tre år på raken – blir 2018 det fjärde?
2017-11-20

Sedan tretton år tillbaka i tiden har vi en gång om året bjudits in till att på håll betrakta en mäktig gala för spelindustrins giganter, fylld till bredden av både prestige och ära – vi pratar såklar

Bra år för casinon och nya casinospel – kan 2018 bli bättre?
Bra år för casinon och nya casinospel – kan 2018 bli bättre?
2017-10-19

2018 närmar sig och i den här artikeln kommer vi ta en titt på vad våra casinon har på gång innan vi lägger 2017 bakom oss, men även lyfta fram en del av årets höjdpunkter som du kanske missat. Vi har

Trustly, Swish eller Zimpler? Vi guidar bland svenska betalmetoder på casino
Trustly, Swish eller Zimpler? Vi guidar bland svenska betalmetoder på casino
2017-09-28

Det finns en uppsjö av tillgängliga betal- och uttagsmetoder på dagens moderna nätcasinon, men det är lätt att ta till sitt VISA eller MasterCard vilket ofta finns tillgängligt inom en armslängds avst