Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: [email protected]

Nolimit City lanserar Turstugan – exklusivt åt Casinostugan
Nolimit City lanserar Turstugan – exklusivt åt Casinostugan
2019-11-28

Spelnyhet Svenska Nolimit City är en spelutvecklare som skapar roliga och färgstarka slots som underhåller många olika typer av spelare. Nu har de slä... Läs mer

Faraoner och pyramider i nya Egypten slots
Faraoner och pyramider i nya Egypten slots
2019-11-08

Halloween har nu passerat och alla utkarvade pumpor och läskiga dekorationer har börjat tappa sin charm. Tur är väl då att tre av de bästa spelutvecklarna på marknaden bestämt sig för att släppa var s

A Dark Matter slot – läskig Halloween slot med free spins
A Dark Matter slot – läskig Halloween slot med free spins
2019-10-25

Den 22 oktober var det dags för Microgaming att släppa sin spöklika A Dark Matter slot som är ett spel helt utvecklat av Slingshot Studios – en av Microgamings parhästar. Spelet kommer med free spins

Blackjack och Roulette online – i nya spännande tappningar
Blackjack och Roulette online – i nya spännande tappningar
2019-10-03

Roulette och Blackjack är två av de vanligaste bordsspelen både online och på land – och nu släpper två av de bästa svenska spelutvecklarna varsin ny tappning av respektive casinospel.

NetEnt släpper Twin Happiness och öppnar kontor i London
NetEnt släpper Twin Happiness och öppnar kontor i London
2019-09-20

Som ett strategiskt steg i NetEnts expandering har de nu öppnat kontor i London. Dessutom är spelutvecklaren aktuell med sitt första spel i portföljen som har ett riktigt asiatiskt tema – Twin Happin

Het vecka med många nya slots
Het vecka med många nya slots
2019-09-05

Nu står hösten inför dörren och med den kommer många nya och spännande spelsläpp från flera av världens största spelutvecklare. Just den här veckan är extra händelserik och det finns mycket nytt att s

Casinospel med högst vinstchans
Casinospel med högst vinstchans
2019-11-21

Casinospel Casino online spelar du för att ha kul och för att få lite underhållning i vardagen, men det går inte att sticka under stol med att man ocks... Läs mer

Hur fungerar en casinobonus?
Hur fungerar en casinobonus?
2019-10-31

Spelare som väljer att utnyttja en casino bonus kan få mer pengar att spela för utan att behöva riskera allt för mycket av sina egna pengar. Idag kan man hitta bonusen i alla möjliga former – de kan t

Här är spelutvecklarnas mest galna slots
Här är spelutvecklarnas mest galna slots
2019-09-16

Spelutvecklare brukar oftast hålla sig till klassiska teman i sina produktioner, men ibland kan de sväva ut ordentligt. Detta är knappast något negativt – snarare tvärtom – ofta blir slottarna extra r

Topp 10 bästa viking slots
Topp 10 bästa viking slots
2019-08-21

Slots med vikingatema är väldigt populärt bland spelare idag och troligen har det att göra med att det just nu finns en del TV-serier och spel som utspelar sig under den tiden. Men också att dessa vik

Slots som ger flest free spins
Slots som ger flest free spins
2019-07-12

Sedan Sverige införde de nya reglerna om licens för spel online så har free spins bonusar i stort sett försvunnit. Men det betyder inte att du inte kan få fler gratissnurr än vad välkomstbonusen ger d

Topp 6 slots med bästa bonusrundorna
Topp 6 slots med bästa bonusrundorna
2019-06-24

Slots är mer populära än någonsin, vilket till stor del beror på deras enkelhet och höga underhållningsgrad. Självklart har tema och design stor betydelse hos spelarna, men det som verkligen kan väcka

Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners