Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners

Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: [email protected]

Tre nya slots från Quickspin att se fram emot
Tre nya slots från Quickspin att se fram emot
2020-10-06

Spelnyhet Svenska spelföretaget Quickspin lanserar tre nya titlar under oktober respektive november månad. Spelen introducerar flera nya bonuslägen, d... Läs mer

Yggdrasil presenterar Jackpot Express slot med 3 jackpottar
Yggdrasil presenterar Jackpot Express slot med 3 jackpottar
2020-08-25

Den uppskattade spelutvecklaren Yggdrasil Gaming presenterar ett nytillskott i sitt redan digra bibliotek med slots: Jackpot Express. Precis som namnet antyder är detta en spelautomat med ett stort f

Jackpottvinst slår rekord: 28 miljoner kr till stockholmare
Jackpottvinst slår rekord: 28 miljoner kr till stockholmare
2020-06-29

Strax över 28 miljoner kronor. Storvinsten från jackpottspelet Mega Fortune gjorde en stockholmare i lördags till mångmiljonär. Jackpotten som den 27 juni landade på 28,131,751 kronor är också den stö

Mega Ball från Evolution Gaming tar lotto till live casino
Mega Ball från Evolution Gaming tar lotto till live casino
2020-05-19

Sveriges största leverantör av livespel, Evolution Gaming, har nu lanserat ett nytt spel som är en kombination av livespel och lotto. Mega Ball heter livespelet som är företagets första lottoliknande

NetEnt och Thunderkick väcker ”Kraken” till liv 2020
NetEnt och Thunderkick väcker ”Kraken” till liv 2020
2020-03-13

”Kraken” är en skrämmande nordisk, mytologisk figur från havets botten. Den liknar en enorm bläckfisk som använder sina tentakler för att fånga in sitt byte och enligt myten kan bytet bestå av exempel

Hell's Kitchen slot bland NetEnts spelsläpp 2020
Hell's Kitchen slot bland NetEnts spelsläpp 2020
2020-02-27

År 2020 har än så länge bara börjat, men detta året har en hel del att bjuda på vad det gäller spännande spelsläpp! NetEnt ligger ju sällan på latsidan när det kommer till att leverera snygga och unde

Topp 20: bäst NetEnt slots
Topp 20: bäst NetEnt slots
2020-10-28

NetEnt Imponerande grafik, uppslukande spel & lukrativa priser är givet med NetEnt slots. 🎰 Här de 20 bästa NetEnt-spelen du kan njuta av på nätet ... Läs mer

Så bör du spela för att vinna progressiva jackpots
Så bör du spela för att vinna progressiva jackpots
2020-09-14

Finns det något sätt att öka chanserna till att vinna en enorm jackpott? Nedan listar vi fem tips på när och hur du bör spela för större chans till att vinna den där enorma jackpotten, men som också h

Topp 10: Bäst gratis spel på casino online
Topp 10: Bäst gratis spel på casino online
2020-08-10

Spela gratis spel på casino online & få samma upplevelse utan att spendera dina egna slantar.🎰Se lista på de 10 bästa casinospelen du kan spela gratis online!▶️

Snabbguide till bingo online
Snabbguide till bingo online
2020-06-16

Bingospel har länge varit en storfavorit i Sverige och tack vare den moderna versionen med bingo på nätet finns det flera olika rum och typer av bingospel att välja på. Är du nyfiken på hur casino bin

Casinon med free spins utan omsättningskrav
Casinon med free spins utan omsättningskrav
2020-05-06

En typ av casinobonus som är populär just nu är free spins utan omsättningskrav, eller cashspinns alternativt cash free spins som de också ibland kallas för. Till skillnad från att testspela slots på

Historiens 10 största lottovinster från hela världen
Historiens 10 största lottovinster från hela världen
2020-03-30

Vare sig det handlar om lyckonummer eller familjemedlemmars födelsedagar, har vi sett en rad lyckliga vinnare trotsa de ofantligt små oddsen att vinna jackpotten. Under årens lopp har det utbetalats v