Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: support@lyckospel.se

Vinn resa till Irland när du spelar nya Vikings video slot
Vinn resa till Irland när du spelar nya Vikings video slot
2018-12-13

OmsättningslotteriJulkalender Denna vecka kan du vinna en resa till Irland och besöka inspelningsplatserna för den populära tv-serien Vikings genom att snurra på spelauto... Läs mer

Julens stora dragning, chans till stora priser på Casino.com
Julens stora dragning, chans till stora priser på Casino.com
2018-12-03

Julmånaden har börjat och fina tävlingar syns nu i många casinon för att få spelare att känna den där härliga julkänslan. "Högtidens stora dragning" på Casino.com är en av dessa tävlingar - där du kan

Årets Mr Green julkalender är här tillsammans med 5 jackpottar
Årets Mr Green julkalender är här tillsammans med 5 jackpottar
2018-11-28

Julen är grön och inte röd i år, i alla fall hos Mr Green Casino. Detta år har den omtyckta julkalendern hela 46 dagar och är fullspäckad med fina gåvor. Dessutom finns det jackpottar att vinna varje

Ny videoslot från Yggdrasil som får adrenalinet att rusa!
Ny videoslot från Yggdrasil som får adrenalinet att rusa!
2018-11-18

Vi har med spänning väntat på att Yggdrasils första varumärkessamarbete med underhållningsfenomenet Nitro Circus ska släppas. Den 15:e november var den nya videosloten äntligen tillgänglig på marknade

Thunderkick lanserar en ny explosiv spelautomat i december
Thunderkick lanserar en ny explosiv spelautomat i december
2018-11-14

Thunderkick släpper ny spelautomat den 5:e december, detta spel kommer snabbt efter att Tiger Rush släpptes i oktober.

Spela Yggdrasil slots och vinn 15 000 kr slumpmässigt pris
Spela Yggdrasil slots och vinn 15 000 kr slumpmässigt pris
2018-11-08

Denna vecka lönar det sig att gå in på det nya casinot Spela.com. Där har de nämligen en tävling i full gång där du kan vinna din del av den totala prispotten på 450 000 kronor genom att snurra på någ

Nätbingo innoverar med ny teknik och spännande bingorum
Nätbingo innoverar med ny teknik och spännande bingorum
2018-10-31

Bingo Bingo har funnits ganska länge på nätet. Börjar det bli lite trist och idéfattigt? Nej, faktiskt inte. Stora spelsajter som Bertil, MamaMia ... Läs mer

High roller slots: Nya högrisk spelautomater för storspelare
High roller slots: Nya högrisk spelautomater för storspelare
2018-09-06

Få saker slår spänningen och dramatiken i att spela med höga insatser. För just spelautomater finns chansen att bli miljonär om turen är på ens sida. Många spelare blir rentav lite besvikna när de får

Trendkoll: Fotboll och Asien nyaste trenderna för live casinon
Trendkoll: Fotboll och Asien nyaste trenderna för live casinon
2018-08-06

Fotboll är världens i särklass populäraste sport och när ett fotbolls-VM går av stapeln märks det hur mycket känslor som fotbollen skapar. Till och med de som i vanliga fall inte är så intresserade br

Ny spellag med svenskt licenssystem
Ny spellag med svenskt licenssystem
2018-06-18

Regeringen har fattat beslut om att spelmarknaden ska omregleras. Den nya lagen som träder i kraft den 1 januari 2019 innebär bland annat att ett nytt licenssystem införs för alla aktörer som bedriver

Nya populära videoslots från 2018 kommer berikade på historia och kultur
Nya populära videoslots från 2018 kommer berikade på historia och kultur
2018-03-30

Nya videoslots släpps i en rasande fart och efter första kvartalet avklarat vill vi kicka närmare på årets spelsläpp hittills och vad planerna för kommande spel är. Våra spelleverantörer producerar ca

Sagoinspirerade casinospel det bästa temat inför 2018 hos casinon på nätet?
Sagoinspirerade casinospel det bästa temat inför 2018 hos casinon på nätet?
2018-01-18

Ett mycket populärt tema redan nu hos våra nätcasinon är definitivt klassiska sagor som förvandlats till spel. Den av våra svenska speltillverkare som utan tvekan tillhör de bästa i världen på casinos