Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: [email protected]

Sticky Bandits: Wild Return – efterlängtad slot släpps snart
Sticky Bandits: Wild Return – efterlängtad slot släpps snart
2019-08-07

Spelnyhet Den svenska spelleverantören Quickspin låter nu meddela nyheten att en uppföljare till den populära automaten Sticky Bandits kommer lanseras... Läs mer

Progressiv jackpott och chans till 3200x vinsten i nya slots
Progressiv jackpott och chans till 3200x vinsten i nya slots
2019-07-24

Den svenska mjukvaruleverantören NetEnt har precis lanserat inte ett, utan två nya jackpottspel – Grand Spinn och Grand Spinn Superpot – varav det ena bjuder på en progressiv jackpott. Samtidigt har d

Quickspins nya Prime Zone slot och avtal med Svenska Spel
Quickspins nya Prime Zone slot och avtal med Svenska Spel
2019-07-09

Quickspin är efter ett nytt samarbetsavtal nu aktuella på Svenska Spel Sport & Casino. Pressmeddelandet kommer strax efter deras senaste i raden av spelsläpp: Prime Zone, en slot som kombinerar den tr

Nya funktionstäta slots: Wild Robo Factory och Sweet Bonanza
Nya funktionstäta slots: Wild Robo Factory och Sweet Bonanza
2019-06-24

Ny vecka innebär nya spel att testa, och först ut är Yggdrasils med dagens lansering av Wild Robo Factory. Dessutom är spelleverantören Pragmatic Play, som så sent som för ett par veckor sedan släppte

Ny metod för mobil legitimering med Freja eID
Ny metod för mobil legitimering med Freja eID
2019-06-07

Efter att regeringen klubbade igenom den nya spellagändringen tvingas casinon som verkar i Sverige numera låta alla spelare registrera sig. Därmed har spelsajter också börjat satsa på betal- och regis

Deal or No Deal - nu i form av casinospel
Deal or No Deal - nu i form av casinospel
2019-05-21

Från det svenska spelföretaget Evolution Gaming har nu ett nytt unikt spelkoncept lanserats, nämligen Deal or No Deal. Inspirerat från det kända tv-programmet har underhållningsshowen nu blivit ett li

Slots som ger flest free spins
Slots som ger flest free spins
2019-07-12

Free Spins Sedan Sverige införde de nya reglerna om licens för spel online så har free spins bonusar i stort sett försvunnit. Men det betyder inte att ... Läs mer

Topp 6 slots med bästa bonusrundorna
Topp 6 slots med bästa bonusrundorna
2019-06-24

Slots är mer populära än någonsin, vilket till stor del beror på deras enkelhet och höga underhållningsgrad. Självklart har tema och design stor betydelse hos spelarna, men det som verkligen kan väcka

Vårens hetaste slot på casinomarknaden
Vårens hetaste slot på casinomarknaden
2019-05-17

Den som älskar spel- och casinomarknaden är verkligen lyckligt lottad. Utvecklingen går fortsatt i en rasande fart och nya slots släpps på löpande band. Det rör sig om allt från videoslots till rena s

Historiens 10 största lottovinster från hela världen
Historiens 10 största lottovinster från hela världen
2019-04-11

Vare sig det handlar om lyckonummer eller familjemedlemmars födelsedagar, har vi sett en rad lyckliga vinnare trotsa de ofantligt små oddsen att vinna jackpotten. Under årens lopp har det utbetalats v

12 slots med regnbågar, leprechauner & Irland som tema
12 slots med regnbågar, leprechauner & Irland som tema
2019-03-11

Vare sig det handlar om guld vid slutet av regnbågen eller busiga leprechauner som härjar fritt bland de gröna landskapen, har Irlands spännande folksagor ofta förtrollat både barn och vuxna. Denna ma

Nätbingo innoverar med ny teknik och spännande bingorum
Nätbingo innoverar med ny teknik och spännande bingorum
2018-10-31

Bingo har funnits ganska länge på nätet. Börjar det bli lite trist och idéfattigt? Nej, faktiskt inte. Stora spelsajter som Bertil, MamaMia och ahaBingo har lyckats blåsa liv i denna omtyckta speltyp.

Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners