Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners

Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Media Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Media Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: [email protected]

Play'n Go släpper ny slot i Book of Dead-serien
Play'n Go släpper ny slot i Book of Dead-serien
2021-05-25

Spelnyhet Om du är ett stort fan av slots har du troligen inte missat den populära spelserien med Rich Wilde från spelutvecklaren Play’n Go. Med ävent... Läs mer

Netent lanserar 2 nya spännande spelautomater
Netent lanserar 2 nya spännande spelautomater
2021-04-21

Om du inte kan få nog av den arga brittiska kocken med rynkig panna och hetsigt humör vid namn Gordon Ramsay - då kan vi med glädje berätta att NetEnt precis lanserat en helt ny slot baserad på temat

Bompers slot från ELK Studios
Bompers slot från ELK Studios
2021-03-03

Den svenska spelstudion ELK Studios presenterar Bompers slot, en spelautomat med unikt utseende och flera bonusspel. Fyll mätaren med Bompers för att få Sticky Wilds och hoppas på Mystery Bomb, Free D

6 nya slots från Yggdrasil under februari månad
6 nya slots från Yggdrasil under februari månad
2021-01-27

Under februari månad 2021 är det dags för hela 6 spännande spelsläpp från Yggdrasil - i vissa fall i samarbete med andra duktiga spelutvecklare! Yggdrasil har nämligen en hel lista av samarbetspartner

Svensk vann 1 miljon på Dead or Alive 2
Svensk vann 1 miljon på Dead or Alive 2
2020-12-17

En av marknadens mest populära online slots, Dead or Alive 2, gav den svenska spelaren en miljon på Dead or Alive 2. Dessutom bjuds det på en annan underhållande slot du kan spela exklusivt, endast un

Nya julslots 2020 som garanterat får dig i julstämning
Nya julslots 2020 som garanterat får dig i julstämning
2020-11-25

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än fyra stycken trevliga, underhållande, mysiga och framför allt nya julslots från fyra olika spelutvecklare! Det är nämligen vad du har att vän

Komplett guide till skraplotter online
Komplett guide till skraplotter online
2021-05-24

Tillhör du en av dem som älskar att skrapa fram vinster på skraplotter? Då finns det faktiskt något ännu roligare du kan ägna dig åt - nämli... Läs mer

Största vinsterna på jackpots - online vs landbaserade
Största vinsterna på jackpots - online vs landbaserade
2021-04-14

Hur fungerar jackpottar på casino & vilka är de största vinsterna från jackpots i casinovärlden? Läs om skillnaderna på jackpots slots online vs på fysiska casinon.

Bästa Monopol slots på casino online
Bästa Monopol slots på casino online
2021-02-16

Monopol slots ger dig möjlighet att spela det populära spelet i form av casinospel. Här listar vi de bästa Monopol slots som du hittar på nätcasinon just nu.

Bäst Megaways slots & hur de fungerar
Bäst Megaways slots & hur de fungerar
2020-12-14

Megaways ger många chanser till vinst vid varje snurr, med upp till 117 649 vinstvägar på ett snurr. Lär dig allt om Megaways & vilka Megaways slots som är bäst!

Topp 20: bäst NetEnt slots
Topp 20: bäst NetEnt slots
2020-10-28

Imponerande grafik, uppslukande spel & lukrativa priser är givet med NetEnt slots. Här de 20 bästa NetEnt-spelen du kan njuta av på nätet idag:▶️

Så bör du spela för att vinna progressiva jackpots
Så bör du spela för att vinna progressiva jackpots
2020-09-14

Finns det något sätt att öka chanserna till att vinna en enorm jackpott? Nedan listar vi fem tips på när och hur du bör spela för större chans till att vinna den där enorma jackpotten, men som också h