Speltest: Tut’s Twister

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.3

Sammanfattning

Titel
Tut’s Twister
Utvecklare
Yggdrasil
Återbetalningskvot
97.1%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,250 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Tut’s Twister

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Den lilla uppstickaren Yggdrasil tycker om att ge sig in i kampen och konkurrera ut de stora jättarna som NetEnt och Microgaming. Nu har de lyckats göra en spännande videoslot vid namn Tut's Twister som har fått det magiska datumet 14 juni 2018 då den lanserats. När du kommer in i Tut's Twisters värld så hamnar du i Egypten och Tutankhamons domäner där du omfamnas av hieroglyfer, wildsymboler och andra oväntade saker. Tut's Twister ger dig även re-spins och en multiplikator - allt sker i Egyptens tecken.

Faraon är livs levande här till skillnad från många andra slots med liknande teman och hans ilskna sinne låter dig guidas till alla tänkbara funktioner när han dundrar fram i ökenlandet. Slottens RTP ligger på 97,10% och är därmed en av Yggdrasils mest lukrativa slots för spelare.

Speltips

Tut's Twisters många funktioner

Denna efterlängtade spelautomat har 5 hjul, 4 rader och 25 vinstlinjer att erbjuda en spelsugen äventyrare. Minsta möjliga myntvärde är 2 kr och de många funktionerna består av ”Mystery Wins”, ”Twister Feature, ”Hieroglyph Collection” samt ”Walking Wilds”.

  • 2 wildsymboler eller flera utlöser bonusfunktionen Twister Feature som skänker dig Walking Wilds, multiplikator och re-spin. Det är i samma veva som Tutankhamon blir en riktig vilde och det är också då det händer saker. När Twister-funktionen aktiveras omvandlas alla wildsymboler till dessa Walking Wilds som flyttas längre och längre in mot tornadon tills de sugs in.
  • Med en enda wildsymbol i basspelet kan du få Mystery Win som kan innebära 1 hieroglyfsamling, 1 wild som ger dig funktionen Twister Feature, ett visst antal mynt upp till 2500 eller inget pris alls.
  • Hieroglyph Collection innebär att varje hjul har ett visst antal hieroglyfer - 3-5 stycken med andra ord. Om du får en wildsymbol på rullarna så kan du samla på dig dessa och aktivera Twister Feature återigen.
  • När du inte har några wildsymboler kvar på rullarna i spelet så kan du uppleva Last Chance-funktionen. Detta innebär att du blir tilldelad en extra respin, som i sin tur kan landa på en Walking Wild, och du är återigen med i spelet och kan njuta av när tornadon sprider alla wildsymboler vind för våg och vinsten är nära.
För varje 3 wildsymboler du får så ökar också multiplikatorn och dina vinstchanser stegras ytterligare.

Upptäck mångfalden i spelet

Är det action och mångfald du är ute efter när du spelar så är Tut's Twister ett utmärkt val. Grafik och funktioner är enhetliga i en grafik som det ligger både kreativitet och fantasi bakom. Resultatet blir att spelet triggar igång spellusten och tack vare de många symbolerna och positionerna så är det sällan man står där helt utan vinstchans. Spelet går hur enkelt som helst att spela via både dator och mobil och kan därför avnjutas i princip varsomhelst. Våga störa den store faraon och låt ditt spelintresse väckas till liv likaväl som hans.

En slot med många chanser till vinst

Det är många funktioner och finesser som följer med Tut's Twister. Vid första ögonkastet kan den verka lite krånglig, men när man väl är inne i spelet och guidas vidare så kan man upptäcka de många häftiga vinsterna och egenskaperna som slotten har att bjuda på. Då det finns så många chanser till utökade vinster kan det till och med bli svårt att sluta spela och det skvallrar väl om att tillverkaren har lyckats ganska bra.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...