Speltest: Thunderstruck II

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.6

Sammanfattning

Titel
Thunderstruck II
Utvecklare
Microgaming, Quickfire
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.30
Högsta insats
€15
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Thunderstruck II

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

ThunderStruck II är MicroGamings uppföljare till monsterhiten ThunderStruck. I en miljö byggd kring de nordiska gudarna är detta en slot som kombinerar det klassiska automatkonceptet med en hel del unika features. Hall of Gods-funktionen där man avancerar i nivå lockar verkligen till fortsatt spelande, och i våra ögon är detta en riktigt lyckad uppföljare!

Spela gratis demo av Thunderstruck II

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Thunderstruck?

Thunderstruck II är givetvis uppföljaren till monsterpopulära sloten Thunderstruck. Fortsättningen är en i grunden klassisk videoslot med fem hjul och tre rader, där det går ut på att hitta vinstlinjer. Mycket av framgångsfaktorn i just denna titel handlar om bonusstoryn där du i Great Hall of Spins stiger i nivå för varje besök och får möjlighet till bättre och bättre bonusspins.

Hur spelar du Thunderstruck II?

Välj antalet mynt och myntvärde, och snurra sedan. Antingen manuellt, maxinsats eller via autospel. Du kan välja att visualisera din kassa i krediter eller mynt. Minsta myntvärde är 10 öre. Med ett mynt och trettio linjer har du en spinn på cirka 3 kronor. Maxinsatsen är tio mynt till ett värde av 50 öre styck, lika med 150 kronor per spinn grovt räknat med 10 kronor per €.

Det finns fjorton symboler, varav två bonusar; bonushammaren och Thunderstruck-brickan.. I stigande ordning är dessa: 9 till A (spelkort), drakskepp, regnbåge, Valkyria, Loke, Oden och Thor.

Thunderstruck Free spins & Bonus

Thunderstruckbrickan ersätter alla symboler utom bonussläggan. Den ger också dubbla värdet till en vinstrad. Bonushammaren ger tillträde till Great Hall of Spins om man får minst tre av denna.

Det är här du gör dina verkliga bonusar, redan vid inträdet får du bonusen "Valkyria" som ger dig tio freespins med 5x vinstvärdet vid vinst. Nästa bonus är Loke som du får vid femte besöket i hallen. Loke ger 15 free spins och bättre och häftigare bonusar. Efter Loke kommer Oden och därefter Thor.

Det är i detta mode som Thunderstruck II verkligen kommer till sin rätt, och man är ständigt på jakt efter att öka en nivå till för att se vad som händer!

Thunderstruck II i mobilen?

Jadå, flera casinon på nätet med Microgamings spelportfölj erbjuder Thunderstruck II till både mobil och platta, och den rätt enkla men detaljerade grafiken gör sig bra i det mindre formatet. Android eller iPhone spelar ingen roll, Thunderstruck funkar till båda plattformarna.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...