Speltest: The Incredible Hulk

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.6

Sammanfattning

Titel
The Incredible Hulk
Utvecklare
Playtech
Återbetalningskvot
96.1%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Mobil & Surfplatta
Jackpott

The Incredible Hulk

Mobil & Surfplatta

Jackpott

Obs: Playtech har dragit tillbaka alla Marvel-baserade online slots vilket dessvärre innebär att det inte längre är möjligt att spela slotsspelet The Incredible Hulk. Kika på andra topprankade slots och hitta en ny favorit!

Introduktion
Vi har lagt ett gäng snurr på Playtechs Marvel-titel "The Incredible Hulk". Vi är en smula kluvna till den snygga men ändå något ihåliga titeln, som bjuder både på gott om action och en riktigt snygg paketering. Hulk är inte på något sätt en dålig slot, men med krutet som lagts på det visuella, och sedan dessutom matat detta med en mängd vinstrader som nästan saknar motstycke skulle man vilja ha liiiiiite mer story i titeln. Man drar igång sin spin och jagar vinsterna som förvisso dyker upp riktigt ofta, men saknar ändå den där lilla featuren som håller en kvar på allvar framför skärmen.

Speltips

Vad är The Incredible Hulk?

Hulk är Playtechs slot-tolkning av Marvels klassiska titel med dr Banners alter ego Hulk i huvudrollen. Det är en fem hjul och tre raders videoslot med upp till hela 50 vinstlinjer, och så klart ett gäng olika features.

Du kan ställa in antal rader (1-50) och satsning per rad (€0.10 till €1) och får på så sätt spannet du kan satsa. Spannet du kan välja utifrån insats per rad och antal rader ger dig en spelmöjlighet från €0.10 upp till €50. Sen kör du manuellt, maxsatsning eller autospel och börjar att jaga vinstlinjer.

Symbolernas värde

I fallande ordning är värdesymbolerna radioaktivitetssymbolen, en bägare med grön vätska, polis och militär (en symbol), och dessa följs sedan nedåt av A,K,Q,J,T och 9. Det finns tre featuresymboler: Scatter, Wild och Smash bonus.

Free Spins, gratisspel och bonusar?

"Incredible Hulk" - scattern ger 10 free spins med 3x multiplikator om du får den på minst tre av de fem hjulen. Hulkansiktet är wild mitt på hjul 3 eller om den kommer var som helst men samtidigt på hjul 2,3 och 4. Om detta inträffar kommer feturen "expanding hulk", och är precis vad det låter som. Hulk expanderar på de hjul han dyker upp på. Om det är hjul 3 får man två extra snurr, om han kommer på de tre hjulen ett extrasnurr. Inga free spins eller expanding hulk dyker upp under extrasnurr.

Om symbolen Smash bonus dyker upp samtidigt på hjul 1 och 5 startar denna feature. Det är ett minispel där du ska krossa bilar och helikoptrar för cash och multiplikator. Denna kan inte fås under free spins.

Vidare finns också en slumpvis chans för Marvel Jackpot, som delas utav en hel drös Marvelspel i Playtech's arsenal och därmed också kan ge rejält kraftiga vinster.

Hulk i mobilen?

Jadå, äger du iPad, iPhone eller en androidenhet är det bara att logga in och spinna igång!

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...