Speltest: The Golden Owl of Athena

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.2

Sammanfattning

Titel
The Golden Owl of Athena
Utvecklare
Betsoft
Återbetalningskvot
95.1%
Lägsta insats
0.00 kr
Högsta insats
0 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Klassiska Spelautomater
Gratis Demo

The Golden Owl of Athena

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Klassiska Spelautomater

Gratis Demo

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är The Golden Owl of Athena ett utmärkt val! Den här videosloten från Betsoft släpptes i juni 2018 och har sedan dess synts på flera nätcasinons topplistor över populära videoslots.

När du öppnar spelet möts du av Atenas gyllene uggla och andra antika symboler som ögonblickligen för tankarna till antikens Grekland och de gamla templen i Aten. Under spelets gång väntar både skatter och mystiska incidenter som förhoppningsvis leder både till en spännande spelupplevelse och till lite extra klirr i kassan.

The Golden Owl är en klassisk klassisk spelautomat i modern tappning med fantastisk grafik. Spelplanen har det traditionella upplägget med 5 hjul och 3 rader, samt 10 vinstlinjer. Spelet har låg till medium volatilitet så passar bra för dig som vill spela med lägre insatser och få fler vinster för mindre summor.

Spela gratis demo av The Golden Owl of Athena

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Symboler

I grekisk mytologi var ugglan gudinnan Athenas följeslagare och en symbol för kunskap och visdom. Därför är ugglan i The Golden Owl of Athena förstås den högsta premiumsymbolen som betalar ut mest. Dessutom agerar den både scatter och wild och ersätter andra symboler i spelet.

Den gyllene ugglan är nyckeln till de höga vinsterna och kan även trigga igång free spins-läget om 3 eller fler landar på hjulen. Du kan få allt från 8 till 20 free spins beroende på hur många ugglor som dyker upp. Under rundan kan även en annan slumpmässig symbol fylla upp hjulet och belöna dig med ytterligare vinster.

Förutom ugglan så syns också gudinnan Athena till, samt spjut, hjälmar och grekiska urnor. Dessa ger alla hyfsade vinster medan lågvärdesymbolerna består av de vanliga kortsymbolerna A,K, Q, J och 10. Får du 5 i rad av Athena kan du vinna 5 000 mynt.

Free spins och den innovativa köpfunktionen

Landar du 3 eller fler gyllene ugglor på hjulen startar free spins-läget. Ju fler ugglor du landar desto fler free spins kan du få:

  • 3 scatters = 8 free spins
  • 4 scatters = 12 free spins
  • 5 scatters = 20 free spins

Är du otålig kan du använda den nya köpfunktionen för att köpa gratissnurr direkt! Istället för att invänta free spins-läget så kan du helt enkelt påskynda hela förloppet genom att betala för free spins.

Det finns en grön knapp i kontrollpanelen märkt "Köp" och om du har tillräckligt med pengar i potten så kan du klicka på den och köpa snurrar. Du får då omgående 20 free spins och en utvald specialsymbol som kan ge bonusvinster. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det?

När du befinner dig i free spins läget väljs en symbol ut slumpmässigt. Om du får tillräckligt många utvalda symboler under free spins-läget expanderar de och du får fler bonusvinster.

Dubblera-funktionen

Om du känner dig modig har du chansen att spela om din vinst genom att välja dubblera spel. När du har snurrat hem en vinst trycker du helt enkelt på dubblera-knappen. Du kan välja om du vill spela för hela eller halva din vinst med spela för allt -eller spela för 50%-knapparna.

Dubblera-spelet är krona eller klave och varje gång du gissar rätt dubbleras din insats. Du kan spela hur många gånger du vill och när du är nöjd trycker du helt enkelt på Samla In för att ta dina vinster och fortsätta spela.

Sammanfattning av The Golden Owl of Athena

Det här är en klassisk och inte överdrivet originell spelautomat - men ibland är det precis vad vi letar efter. Betsoft har dessutom lyxat till det rejält för spelare som inte vill vänta på sina free spins. Med ett enkelt knapptryck så kan du köpa dina snurrar så ofta du har råd.

Spelets RTP ligger på 95,05 % vilket är något lägre än många andra spelautomater. The Golden Owl är dock full av free spins och kan i bästa fall ge en riktigt maffig vinst på över 56 000 mynt.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...