Speltest: Sticky Bandits

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.6

Sammanfattning

Titel
Sticky Bandits
Utvecklare
Quickspin
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
€0.15
Högsta insats
€90
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Sticky Bandits

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Quickspins tågrånarspel Sticky Bandits innehåller som du redan förstått fastklistrade symboler, och om du gissar på att det är wild-symboler vi talar om så har du helt rätt, men det är gigantiska sådana. Spelet lanserades den 15:e augusti 2017 och består av fem hjul och lika många rader på varje hjul (5x5). Grafikmässigt är det en riktig fröjd men bakgrundsmusiken är en ännu större stämningshöjare och vore det bara till dessa två hänseenden hade det blivit riktigt höga betyg. Variansen (det är ibland långt mellan vinsterna, kanske p.ga den stora spelplanen) och avsaknaden av någon ytterligare bonusmekanik drar dock ner betyget. Ändå ett kanonspel där få free spins-omgångar kan mäta sig.

Spela gratis demo av Sticky Bandits

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Sticky Bandits som Spelautomat

Sticky Bandits spelas på en 5x5 stor spelplan som består av spelkortssymboler, ett tåg, fem olika uppsättningar banditer, ett antal dynamitladdningar och såklart tågrånets byte: en herrans massa säckar med guldmynt. Tre i rad från vänster skapar vinster på de 30 fasta vinstlinjerna och du kan satsa mellan 1.50 till 900 kronor per snurr. Spelet ger teoretiskt tillbaka 96.58% så vinstchanserna är goda. Grafiken är det bästa Quickspin åstadkommit sedan Sakura Fortune men musiken kan vara den bästa de någonsin valt. Tyvärr kan ljudeffekterna ibland hamna lite i osynk annars hade de spelet varit en klockren tia om det bara vore ögon och öron som avgjorde betyget. Spelmekaniken skulle däremot behöva någon mer specialfunktion för att göra det verkligt intressant, även om de fastklistrade wildsymbolerna och free spins-rundan är bra.

Fastklistrade banditer i free spins-omgången

Då bonusrundan är den enda gången som de enorma wild-symbolerna klistras fast kan vi lika gärna slå ihop texten om dessa både funktioner. När de stora banditerna, som bara förekommer på hjulparen 2-3 och 4-5, snurras fram under grundspelet fungerar de som vilken symbol som helst och hjälper till att skapa vinster, men när de stannar samtidigt som tåget på första hjulet aktiverar de sju (7) free spins. Där banditen eller banditerna fastnade kommer de sedan ligga kvar under alla dina sju gratissnurr. Ny banditer som snurras fram fastnar också.

Det krävs alltså ett tåg med texten bonus och det förekommer bara på första hjulet från vänster, och om någon av de stora banditerna dyker upp i kombination med tåget vinner du free spins, men du vinner inte fler om du snurrar fram de båda jättebanditerna. Fördelen med att aktivera free spins med två wild-banditer är alltså det faktum att du får starta rundan med fler wildsymboler.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...