Speltest: Starlight Kiss

Senast uppdaterad: 19/08/2021
6.2

Sammanfattning

Titel
Starlight Kiss
Utvecklare
Microgaming
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Starlight Kiss

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Starlight kiss är en romantisk video slot från Microgaming som passar utmärkt nu till Alla Hjärtans Dag. Som förväntat av Microgamings spel är grafiken och animationerna fantastiska och sätter stämningen galant. Här få du följa med på romantiska scener och kärleksfylld bonusru0.01nda med otroligt höga vinster.

Spela gratis demo av Starlight Kiss

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Starlight Kiss

Denna slot har 5 hjul och 3 rader och hela 30 vinstlinjer. Här är det romantik för hela slanten. Rent grafiskt är detta inget mästerverk men det råder ändå någon slags mysig stämning. Vinsterna faller däremot ut rätt ofta och bonusrundan kan bli riktigt lukrativ. Inte världens bästa spelautomat men är du svag för romantik kan det ändå var värt några snurr.

Hur spelar jag?

Du ställer in myntvärde, insatsnivå och antal vinstlinjer du vill spela på. Här ska du jaga vinstlinjer med minst 2 likadana symboler.

Minsta myntvärde du kan ställa in är 0.1 krona och högsta 2,50 kronor. Antal mynt per linje kan du välja 1-20 och vinstraderna 1-30. Minsta satsning blir då 10 öre och högsta blir 1500 kronor. Det finns en satsningsgrad för alla i detta spel.

Symboler

Symbolerna i Starlight Kiss är i fallande ordning: wildsymbolen, scattersymbolen man/kvinna, kärleksbrev, chokladask, A, K, Q, J, 10. Wildsymbolen har formen av spelets loggo ”Starlight Kiss” och ersätter alla symboler förutom scattersymbolen. 5 stycken wildsymboler betalar hela 40 000 mynt.

Gratisspel och bonusar

För att kamma hem 14 stycken free spins behöver du få fram tre stycken scattersymboler vilka är i form av en stor herrgård. I free spin rundan multipliceras alla vinster X2 och du har chans att få fler free spins om du snurrar fram fler scattersymboler. För att komma till Romance Bonus rundan, behöver du 3 stycken symboler av ett par. I denna runda samlar du hjärtan och mynt för att gångra dina vinster upp till 10.

Starlight Kiss i mobilen

Ja, du kan uppleva lite kärlek med denna slot i mobilen och din surfplatta. Spelet gör sig faktiskt bättre på en mobil eller surfplattas dimensioner. På datorn känns det hela lite ihoptryckt. Det räddar dock inte Starligt Kiss från att få ett relativt dåligt helhetsbetyg.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...