Speltest: Spinata Grande

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.8

Sammanfattning

Titel
Spinata Grande
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.8%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€200
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Spinata Grande

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Spinata Grande är en helfestlig slot med mexikanskt tema från svenska NetEnt. Spelet innehåller flera unika funktioner som kolossala symboler en mini-slot som kan ge dig free spins. Musiken och ljudeffekterna är också riktigt bra och lyckas faktiskt med konststycket att inte bli enformiga efter bara några snurr. Med en hög RTP, på 96,84% för att vara exakt, är det här en modern spelautomat av allra högsta klass. Den finns även att spela från såväl mobiler som surfplattor vilket såklart även det är ett plus i kanten.

Spela gratis demo av Spinata Grande

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Hur vinner man på Spiniata Grande?

I Spiniata Grande spelar du över en spelplan som är fyra rader högt över fem hjul. Det rör sig om 40 vinstlinjer och som vanligt är det tre i rad, eller mer, från längst till vänster till höger som gäller. Alla symboler dyker upp som så kallade "Stacked symbols", vilket på svenska betyder att de alltid kommer i klumpar om åtminstone tre stycken efter varandra på samma hjul. Detta gäller dock inte de kolossal-symboler som kan vara så stora att de hamnar på 3x3 platser på spelplanen. Detta i en kombination med de klumpade symbolerna och de 40 vinstlinjerna gör att det kan rassla till riktigt rejält.

Spinata Grande Symboler

Symbolerna i Spinata Grande är klassiska spelkort från 10 till ess. Sedan finns det fyra mer värdefulla Piniatas i formen av en grön papegoja, röd tjur,, rosa åsna, och en ljusgrön fisk som självklart har mustasch och sombrero. Alla symboler kan komma i koloss-varianter om antingen 2x2, eller 3x3. Det finns sedan en bonussymbol som är en spelautomat, även den med mustasch och sombrero som när den snurras fram slår sig själv med ett baseboll-trä och aktiverar ett litet bonusspel. Lyckas du vinna free spins i bonusspelet tas du till en free spins omgång där även den kolossala wilden kan snurras fram.

Spinata Grande Free Spins

Den kolossala bonussymbolen, den självförstörande piniatan, kan dyka upp när som helst under spelets gång och förvandlas till en mini-slot. Symbolen är alltid 3x3 i storlek, men då den kan dyka upp med delar utanför själva spelplanen kan den komma i tre storleksvarianter om 3, 6, eller 9 minisymboler. Här kan du snurra fram antingen mynt eller free spins. Snurrar du fram gratissnurr förflyttas du till bonusrundan. Här kan du vinna ytterligare snurr om mini-slotten snurras fram igen men du kan även snurra fram den helt fantastiska kolossala wild-symbolen. Det är alltså en 3x3 stor wild som kommer garantera dig riktigt rejäla vinster. Wilden har formen av en svart/röd dödskalle.

Spinata Grande i mobilen

Redan från första lanseringsdagen fanns Spiniata Grande Touch att spela. Det är enligt manualen optimerat mot Android och iPhone men det ska inte vara några problem att lira med en ny Windows-mobil heller. Stödet för iPhone för såklart att det även funkar perfekt, om inte bättre, på en iPad. Detsamma gäller såklart även för surfplattor med Android. Ett kanonspel som gör sig riktigt bra på mobilen.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...