Speltest: Secret of the Stones

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.3

Sammanfattning

Titel
Secret of the Stones
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.7%
Lägsta insats
€0.01
Högsta insats
€125

Secret of the Stones

Secret of The Stones från Net Entertainment är en rätt sparsmakad historia med Stonehenge-tema och druidmystik. Grafiken är genomarbetat men ändå enkel och tar inte över spelet. Det går bra att få en överblick över spelet och snabbt identifiera vinstraderna. Det är inte på något sätt i ytan problemet ligger, utan i innehållet och storyn. Det finns alldeles för lite här som fängslar och trollbinder, och inget som lockar dig att jaga vidare. Net Entertainment har svart bälte i att skapa slots med kontinuitet, men här känns det som att man släppt en verklig dussintitel. Secret of The Stones är förvisso snyggt och har en hög RTP (96,7%), men det är mest yta och ett rätt tunt innehåll.

Speltips

Vad är Secret of the Stones

Secret of The Stones är en fem-hjuls slot med tre rader, draperad i keltiska mönster och grafik där det går ut på att vinna pengar genom att få likadana symboler på rad över upp till 25 vinstlinjer. Extra pengar kan vinnas genom att nå free spins-läget. Grafiken är snygg men inte särskilt levande och ljudeffekterna är heller inget att hurra över. Styrkan ligger i enkelheten och den grymma bonusomgången kombinerat med en riktigt hög återbetalningskvot. Secret of the Stones fungerar inte i mobilen eller surfplattan.

Hur spelar man Secret of the Stones

Välj mellan 1 och 25 insatslinjer, en nivå från 1 till 10 och ett myntvärde från 10 öre upp till fem kronor. Detta gör att du variera din insatsstorlek rejält - från ca tio öre upp till ca 1250 kronor. Däremot är det inte jättekul att bara spela på en vinstlinje så vi rekommenderar att du åtminstone kör på tjugo stycken så det blir lite action. Det finns givetvis både maxinsats och autosnurr.

Symbolernas värde

Värdesymbolerna i spelet är i fallande ordning Hjorten, Ugglan, Tjuren, Vargen, Ormen, samt A,K,Q, J och tio. De är Tydligt åtskiljda i olika färger, stiliserade i keltisk tematik. Sen finns det en wild som är den äldre herren (som du kan se i loggan här på sidan) och en scatter för att aktivera bonusspelet. Scattern är ett gyllene träd med texten scatter utskriven i trädkronan.

Free spins & Bonus

Tre eller fler scatter i huvudspelet aktiverar 10 free spins. Wild-symbolen ersätter allt utom scatter. När du väl kommer till free spins får du först ett bonusspel där du ska hitta ny features bakom tjugo stenar. Du får välja en sten för varje scatter som tog dig till free spins så om du aktiverade läget med fem stenar får du välja fem stycken. Antalet gratissnurr är däremot alltid 10 oavsett hur många scatter som aktiverade det. De funktioner som finns bakom stenarna är extra spins, ökad vinstmultiplikator, hela wildhjul (upp till två stycken), samt extra wildsymboler på hjorten och ugglan.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...