Speltest: Seasons

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.2

Sammanfattning

Titel
Seasons
Utvecklare
Yggdrasil
Återbetalningskvot
96.2%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Seasons

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Svenska Yggdrasil Gaming har precis som NetEnt som målsättning att släppa ett spel varje månad, och Seasons är Yggdrasils tredje spelsläpp för 2016. Det är också ett av de bättre spelen de någonsin släppt. Namnet anspelar på årstiderna och här får du spela dig igenom alla fyra som alla har egna unika specialfunktioner och free spins-lägen. De skiftande årstiderna ger spelet en skön dynamik och förlänger livslängden rejält. Grafiken är verkligen på topp och Yggdrasil har fått till de olika årstiderna på ett ypperligt sätt. Framför allt känns det härligt levande med singlande löv, fallande snöflingor, surrande bin och virvlande blomblad. En klockren videoslot där Yggdrasil än en gång överträffar sig själva och om den här utvecklingen håller i sig får NetEnt passa sig.

Spela gratis demo av Seasons

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Så här fungerar Seasons

Casinospelet Seasons har fem hjul, tre rader och tjugo fasta vinstlinjer. Tre till fem i rad ger vinst och det finns ett free spins-läge där du kan få börja med upp till 30 gratissnurr. Ungefär var 15:e snurr så skiftar årstiden och därmed även vilken special-wild som kan snurras fram. Vintern har en frusen hare, våren en uggla, sommaren en hjort och hösten en räv. Dessa har lite olika egenskaper som du kan läsa mer om nedan.

Special-wilds

Vintersäsongens hare, eller kanske en kanin, fungerar som så att när den snurras fram så kommer den ta ett skutt och klonar sig till den position som genererar bästa möjliga vinst.

Vårens maskot är en uggla och den ger till att börja med ett re-spin och sedan flyger den vidare på spelplanen. Den kan röra sig i åtta riktningar; diagonalt, horisontalt och vertikalt, men bara i helt raka linjer. Så länge en uggla befinner sig på spelplanen så fortsätter du att få re-spins men ugglorna kan flyga ur bild och då är dess specialare över. Den fungerar samtidigt som en wild.

Sommarens hjort är en expanderande wild. Efter den stannat på spelplanen så får du en wild på positionen över, under och till höger och vänster som hjorten. Av vår erfarenhet den bästa specialfunktionen som skapar fina kombinationer.

Räven som symboliserar höstens wild är också riktigt bra. Utöver att den är en wild så multiplicerar den också ALLA vinster, alltså inte bara den vinst som räven hjälper till att skapa. Multiplikatorn slumpas fram beroende på hur många rävar som är på spelplanen: 1 räv ger dig vinster 2x-5x, 2 rävar ger dig 3x-6x, 3 ger 4x-7x, 4 ger 5x-8x och 5 stycken ger mellan 7x och 10x.

Free spins

Den stora blomman med texten free spins är en scattersymbol och behöver inte ligga på en vinstlinje för att aktivera bonusrundan. 3 stycken var som helst på planen aktiverar 7 snurr, 4 stycken ger dig 15 gratisrundor och 5 stycken free spin-symboler ger dig hela 30 stycken. Free spin-läget spelas med den årstids wild där den aktiveras och under bonusrundan är chanserna större än i grundspelet att få wilds. Med hur mycket chanserna ökar framgår inte av spelreglerna men du kommer märka en betydlig skillnad.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...