Speltest: Phantom of the Opera

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.0

Sammanfattning

Titel
Phantom of the Opera
Utvecklare
Microgaming
Återbetalningskvot
96.4%
Lägsta insats
3.00 kr
Högsta insats
150 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Phantom of the Opera

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Det nya casinospelet Phantom of the Opera släpptes under hösten, och är definitivt en av årets största snackisar. Sloten är baserad på succéteatern med samma namn som setts av miljoner människor världen över - och som de allra flesta av oss så väl känner till. Uppsättningen, och således även spelet, handlar i stora drag om den sinnessjuke Fantomen som bor under operan. Han faller handlöst för vackra Christine med den sköna rösten och blir kär, så han kidnappar henne för att göra henne till sin brud.

I Microgamings nya videoslot får du således både följa med i dramatiken från första parkett med teaterns sammetsröda ridå kring spelområdet, och samtidigt njuta av tidlöst vacker musik i form av både ”The Phantom of the Opera”, ”The Music of the Night” och ”All I Ask of You”. Inte nog med detta så bjuder Microgaming även på klockren grafik och en mängd snygga kopplingar till själva teaterföreställningen. Spelet består av fem hjul och tre rader, samt hela 243 olika sätt att vinna. Du behöver inte heller oroa dig för att bli uttråkad, utan spänningen hålls hela tiden vid liv tack vare diverse wilds, scatters, bonusar och freespins.

Speltips

Tre spännande bonusspel

Phantom of the Opera bjuder såklart på några olika sorters bonusspel. Det första kallas för Letter bonus. Bonusen aktiveras slumpmässigt, och du kan då belönas med en multiplier upp till hela 20x av ditt totala bet! Som en liten twist kan Letter-symbolen dock bara dyka upp på hjul nummer fem på spelområdet. Nästa bonusspel kallas för Chandelier bonus, och även detta aktiveras slumpmässigt. Denna bonus innebär att symbolerna på upp till tre hjul förvandlas till wild-symboler.

Det sista bonusspelet kallas för Masquerade bonus och innehåller tre olika nivåer. Du börjar logiskt nog på den första, och där får du i tur och ordning välja tre masker som avslöjar varsitt slumpmässigt bonuspris. Antingen vinner du en bonussumma, fler val av masker eller en direkt uppgradering till nästa nivå. Bonusspelet kan således fortsätta hela vägen till nivå tre, och innefatta rejäla bonussummor!

Wild-symboler och scatters

I spelet hittar vi även så kallade Phantom-scatters, som skapar sin egen vinnande kombination när de dyker upp på spelområdet. Scatter-symbolen kan dyka upp när som helst under en normal spelomgång, där du varken har gratissnurr eller bonusspel. Lyckas du landa sammanlagt tre scatters under ett och samma snurr så får du välja ett av de tre ovan nämnda bonusspelen som då direkt dras igång!

Wild-symbolen i spelet ersätter varken scatter-symbolen eller Letter-symbolen, men den kan däremot skapa en dubbel ”wild symbol stack” samt sin egen vinnande kombination på spelområdet.

”Music of the Nights”-freespins med 10 gratissnurr

Det finns två olika freespins-spel i Phantom of the Opera. Det första kallas för Music of the Nights och när dessa aktiveras finns det en mängd olika vinst-varianter. Bland annat kan du vinna upp till fem extra gratissnurr, en multiplier på upp till 4x på alla vinster för gratissnurren när multipliern är aktiv. Upp till tre hjul kan även förvandlas till att enbart bestå av Wild-symboler, eller så kan symboler på upp till fem hjul slumpmässigt förvandlas till Wild-symboler. Under ett och samma gratissnurr kan du även få turen att avnjuta flera av dessa varianter samtidigt.

“All I Ask of You”-freespins med 10 gratissnurr

Freespins-spel nummer två kallas för All I Ask of You. Om du lyckas aktivera dessa så får du även här massvis med chanser till vinst. Bland annat kan du belönas med en multiplier på upp till 3x på alla vinster för gratissnurren när multipliern är aktiv, att något hjul förvandlas och fylls av wild-symboler eller att ett 2x2 stort block på spelområdet fylls av wilds. Varken under Music of the Nights eller All I Ask of You kommer några scatter-symboler kunna dyka upp.

Upplev operans magi!

Det är nu tack vare Microgaming enklare än någonsin för oss alla att få uppleva magin på operan, så kliv in på scenen och ta din plats i rampljuset i Phantom of the Operas förtrollande värld!

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...