Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners

Speltest: Oil Mania

Senast uppdaterad: 03/09/2020
6.2

Sammanfattning

Titel
Oil Mania
Utvecklare
NextGen Gaming
Återbetalningskvot
95.6%
Lägsta insats
€0.01
Högsta insats
€50
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Oil Mania

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Oil Mania är en 5 hjuling med tre rader och 25 vinstlinjer. Det finns en bonusrunda med wildsymbolen inkluderad och inte mycket annat som gör spelet speciellt, men det räcker gott och väl för att det ska vara kul att spela denna video slot. Grafiken är däremot inte särskilt imponerande och om tillgängligheten i mobiler är ett plus finns det betydligt bättre spelautomater där ute.

Speltips

Hur spelar jag?

Du ställer in hur många vinstlinjer du vill satsa på och hur mycket du vill satsa per linje, väldigt simpelt och visuellt enkelt att se exakt vad du satsar. Insats per linje är 0,1 krona till 20 kronor. Minsta satsning blir då 0,1 krona vid 1 vinstlinje och 500 kronor vid max antal linjer och satsning per linje. Symbolerna i Oil Mania är i fallande ordning: Oljearbetaren, Bil, väska med pengar, diagram, A, K, Q, J, 10, 9. Scattersymbolen är en oljepamp.

Gratisspel och bonusar?

Vid vinst har du möjlighet att välja Gamble-funktionen vilket betyder att du kan vinna X2 eller X4 om du gissar på rätt färg eller rätt klätt kort, vilket du nu väljer. Scattersymbolen Oljepampen uppkommer på hjul 2,3 och 4. Du behöver bara få upp en för att få tre free spins och när free spins rundan startar får du en wildsymbol längst ner på det hjul där oljepampen uppstod. Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom scattersymbolen. För varje free spin utökar sig wildsymbolen ett steg längre upp på hjulet vilket ger dig större chans att vinna. Om du snurrar fram en till scattersymbol under din frees spin runda får du extra tre free spins.

Oil Mania i mobilen?

Detta spel går att lirai mobiler och surfplattor. Om du nu verkligen måste spela det här spelet (inget vi rekommenderar) så gör det sig något bättre på en mindre skärm då den dåliga grafiken inte blir lika påtaglig. Som sagt, det finns så många bättre spelautomater som också går att nå från din iPhone eller Android så det finns ingen anledning att du slösar tid på den här titeln.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...