Speltest: Mr. Toad

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.4

Sammanfattning

Titel
Mr. Toad
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
0.1 kr
Högsta insats
500 kr
Slot Game
Mobil & Surfplatta

Mr. Toad

Slot Game

Mobil & Surfplatta

Följ med Herr och Fru Padda till dammen och spela om underhållande bonusrundor och roliga sätt att vinna på. Vi tycker det är kul när det är lite humor slotspelen och detta är ett av dem som får oss att flina lite extra. Här kan du vinna från båda hållen och det finns lite spännande extrabonusar under spelets gång samt en riktig bonusrunda. Mr. Toad har inga free spins inkluderade men denna video slot är rolig att spela ändå då det alltid finns chans på jackpottarna! Om du undrar varför du känner igen den här slotten så är det för att det är en skamlös kopia av Jack-Vegas klassikern Grodjakten.

Speltips

Vad är Mr Toad?

Mr. Toad är en fem-hjuling med 5 vinstrader där du kan vinna från båda hållen. Snurra hem minst tre stycken gyllene cirklar och du får chans på de stora jackpottarna. Spelet utspelar sig i en damm där Herr och Fru Padda håller till. Med klockren grafik och en rolig bonusfunktion och jackpott är det här en klassiker.

Hur spelar man?

Ställ in myntvärdet och sedan klickar du på varje vinst rad för att antingen välja 0 mynt, vilket betyder att du inte vill satsa på denna rad, eller så ökar du antal mynt per linje. På så sätt får du högre insatsnivå. Myntvärdet är mellan 10 öre till 20 kronor. Insatsnivån går att ändra mellan 1 till 5. Detta ger en spann på 50 öre till 500 kronor.

Symboler

Symbolerna i Mr. Toad är i fallande ordning: Herr Padda Fru Padda, Herr och Fru Padda kombinerad, flodhäst, fjäril, Melon, druvor, citron och jordgubbe. Bonussymbolen i detta spel är en rosa näckros.

Gratisspel och bonusar

Det finns inga free spins i detta spel men det finns några andra roliga sätt att kamma hem extra vinster på. Få minst tre stycken bonussymboler och du hamnar i bonusrundan där du ska leda Herr Padda över dammen genom att välja vilka näckrosblad han ska hoppa på, men passa dig för flodhästen! Du kan i detta bonusspel få upp till X110 i vinst.

I vanliga spelet kan du först och främst vinna från både vänster till höger samt höger till vänster. Om du får en eller två fjärilar uppsnurrade tillsammans med någon av paddorna bredvid, äter paddan upp fjärilen och ger dig en vinst på upp till X10. Snurrar du fram tre symboler med en gyllene cirkel får du chans på de stora jackpottarna.

Mr Toad i mobilen?

Du kan spela Mr. Toad från din mobil eller surfplatta om du vill och det funkar utmärkt. Android eller iOS är att rekommendera men det kan även gå med Windows Mobile.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla Hansson

Pernilla Hansson

Spel med avancerade funktioner och sportspel är Pernillas huvudsakliga intresseområden och hon delar gärna med sig av sina kunskaper och expertråd för aktuella trender inom iGaming, casinon och marknaden i övrigt. Detta inkluderar också viktig information om de senaste spelautomaterna, strategier och bäst odds.

Mega Fortune Dreams
Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams är uppföljaren till det omåttligt populära jackpottspelet Mega Fortune...

Aliens
Aliens

OBS: Spelleverantören NetEnt har dragit tillbaka spelautomaten Aliens. Detta innebär dessv...

The Invisible Man
The Invisible Man

Filmen "Den osynlige mannen" från 1933 är ursprungligen en roman av den engelska författar...

Spinata Grande
Spinata Grande

Spinata Grande är en helfestlig slot med mexikanskt tema från svenska NetEnt. Spelet inneh...

Legend of the Golden Monkey (urspr. Monkey King)
Legend of the Golden Monkey (urspr. Monkey King)

Det här är svenska Yggdrasil Gamings bästa spel någonsin och 2016 års bästa spel hittills ...

LyckoSpel.se Snurra för att få en bonus DU HAR VUNNIT! Lås upp din bonus
Bonus 3 Bonus 4 Bonus 5 Bonus 6 Bonus 2 Bonus 1 Bonus 8 Bonus 7