Speltest: Mr. Toad

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.4

Sammanfattning

Titel
Mr. Toad
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
€0.01
Högsta insats
€50
Mobil & Surfplatta

Mr. Toad

Mobil & Surfplatta

Följ med Herr och Fru Padda till dammen och spela om underhållande bonusrundor och roliga sätt att vinna på. Vi tycker det är kul när det är lite humor slotspelen och detta är ett av dem som får oss att flina lite extra. Här kan du vinna från båda hållen och det finns lite spännande extrabonusar under spelets gång samt en riktig bonusrunda. Mr. Toad har inga free spins inkluderade men denna video slot är rolig att spela ändå då det alltid finns chans på jackpottarna! Om du undrar varför du känner igen den här slotten så är det för att det är en skamlös kopia av Jack-Vegas klassikern Grodjakten.

Speltips

Vad är Mr Toad?

Mr. Toad är en fem-hjuling med 5 vinstrader där du kan vinna från båda hållen. Snurra hem minst tre stycken gyllene cirklar och du får chans på de stora jackpottarna. Spelet utspelar sig i en damm där Herr och Fru Padda håller till. Med klockren grafik och en rolig bonusfunktion och jackpott är det här en klassiker.

Hur spelar man?

Ställ in myntvärdet och sedan klickar du på varje vinst rad för att antingen välja 0 mynt, vilket betyder att du inte vill satsa på denna rad, eller så ökar du antal mynt per linje. På så sätt får du högre insatsnivå. Myntvärdet är mellan 10 öre till 20 kronor. Insatsnivån går att ändra mellan 1 till 5. Detta ger en spann på 50 öre till 500 kronor.

Symboler

Symbolerna i Mr. Toad är i fallande ordning: Herr Padda Fru Padda, Herr och Fru Padda kombinerad, flodhäst, fjäril, Melon, druvor, citron och jordgubbe. Bonussymbolen i detta spel är en rosa näckros.

Gratisspel och bonusar

Det finns inga free spins i detta spel men det finns några andra roliga sätt att kamma hem extra vinster på. Få minst tre stycken bonussymboler och du hamnar i bonusrundan där du ska leda Herr Padda över dammen genom att välja vilka näckrosblad han ska hoppa på, men passa dig för flodhästen! Du kan i detta bonusspel få upp till X110 i vinst.

I vanliga spelet kan du först och främst vinna från både vänster till höger samt höger till vänster. Om du får en eller två fjärilar uppsnurrade tillsammans med någon av paddorna bredvid, äter paddan upp fjärilen och ger dig en vinst på upp till X10. Snurrar du fram tre symboler med en gyllene cirkel får du chans på de stora jackpottarna.

Mr Toad i mobilen?

Du kan spela Mr. Toad från din mobil eller surfplatta om du vill och det funkar utmärkt. Android eller iOS är att rekommendera men det kan även gå med Windows Mobile.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...