Speltest: More Gold Diggin'

Senast uppdaterad: 19/08/2021
6.4

Sammanfattning

Titel
More Gold Diggin'
Utvecklare
Betsoft
Återbetalningskvot
93.7%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)

More Gold Diggin'

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Betsoft har nu släppt sin efterföljare till spelet Gold Diggers. Följ med på fortsatt resa i gruvorna i sökandet efter olika ädelmetaller med de två huvudkaraktärerna. Grafiken och animationerna är väl utförda och funktionen att du får en extrasnurr efter varje vinst med en multipliceringsfunktion tycker vi bara det är värt att spela detta spel. RTPn är dessvärre extremt låg så det kan krävas en hel del snurr innan den här maskinen ger dig någon vinst att tala om. Det gör också att betyget dras ner drastikt.

Speltips

Vad är More Gold Diggin’?

More Gold Diggin’ är en video slot med fem hjul och tre rader. Detta spel har 25 vinstrader samt free spins och en extra snurr efter varje vinst som ger multiplicerad vinst upp till X5.

Du spelar alltid på de 25 fasta vinstraderna. Minsta myntvärde är 20 öre och högsta 10 kronor. Insatsnivån går att ändra från 1-5. Detta ger en minimuminsats på 5 kronor och maxinsats på 1250 kronor. Vi kan tycka att minimuminsatsen är ovanligt hög för ett slotspel men vinsterna blir desto högre.

Vilka symboler?

Symbolerna i More Gold Diggin’ är i fallande ordning: diamant, guld, silver, svart metall, brons, röd metall, grön metall. Wildsymbolen är ett pack dynamit och scattersymbolen är en T.N.T tunna.

Free Spins och bonusar?

Efter varje vinst får du en extra snurr och om du får vinst på denna snurr får du vinsten gånger två. Eftersom att du då vann igen får du en extra snurr med högre multiplicering och så kan det fortsätta upp till X5. Tre stycken scattersymboler ger dig free spins och samma extra snurr-funktion gäller där men med högre multiplicering. Efter varje vanlig vinst har du möjlighet att välja gamble-funktionen för att ytterligare höja din vinst.

More Gold Diggin’ i mobilen?

Ja denna slot finns tillgänglig för mobilspel. Snyggt men något krävande i mobilen så du kan behöva en lite nyare mobilmodell. Skulle det gå segt kan du ställa ner grafiken på en lägre nivå för en bättre men inte lika levande speluplevelse.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...