Speltest: Mega Moolah Isis

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.9

Sammanfattning

Titel
Mega Moolah Isis
Utvecklare
Microgaming
Återbetalningskvot
88.0%
Lägsta insats
2.50 kr
Högsta insats
250 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Jackpott

Mega Moolah Isis

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Jackpott

Mega Moolah Isis är preis som namnet säger, extremt likt originalet Mega Moolah. Istället för djungel är temaet dock här Egypten istället. Även denna titel är en jackpotslot som har fyra olika jackpottar, från Mini till Mega och där utbetalningen börjar på modesta 10 mynt. Spelet har några år på nacken vilket verkligen märks, och man har inte lagt mycket krut på att det ska vara flashigt på något sätt.Skrapar man på ytan inser man att Mega Moolah Isis har ett syfte, och att allt annat är sekundärt: att attrahera Jackpotspelare. Det är inte på något sätt fel, men det är bra att känna till. Vill du jaga jackpottar, och i synnerhet ha chans att ta både små och stora sådana, är detta ett klart alternativ. Är det mindre intressant finns det klart bättre titlar.

Speltips

Vad är Mega Moolah Isis?

Mega Moolah Isis är en jackpottslot från MicroGaming som i princip bygger på exakt samma mekanismer som moderspelet Mega Moolah. Allt är sig likt om man är van vid att spela maskiner på nätet. Det är fem hjul och tre rader, och går ut på att träffa vinstlinjer.

Hur spelar jag?

Välj vilken insats du vill spela för, och sedan är det bara att snurra igång och jaga vinstlinjer, bonusspel och i förlängningen så klart den stora jackpotten! Mega Moolah Isis inställningsnivåer är ganska begränsat, och du väljer i princip myntvärde och inte så mycket mer.

Symbolernas värde?

Värdesymboler är i fallande ordning ögat, staven, vingarna, sarkofagen, blomman, A,K, Q,J, 10 och 9. Vinster ges när dessa kommer minst tre i rad. Scatter och Wild ger dock vinst vid två bredvid varandra.

Free spins, bonus, och jackpott?

Isis är wild och ersätter allt utom scatter. Den fördubblar också vinsten när den ersätter en symbol i vinstlinjen. Rovågeln är scatter och ger free spins vid tre eller fler. Under free spins sexdubblas vinsterna. Det finns också en "Gamble"-knapp som ger chansen att dubbla eller fyrdubbla en vinst.

Den viktigaste bonusen här är dock jackpottmöjligheten, som kommer via automatisk triggning av jackpotthjulet. Här kan du bokstavligt talat vinna en förmögenhet, men chansen att vinna jackpotten avtar givetvis med summans storlek.

Mega Moolah Isis i mobilen?

Jajamen, flera mobilcasinon erbjuder Mega Moolah Isis till handhållna enheter, oavsett om du kör ipad, iphone eller android!

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...