Speltest: Joker Millions

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.4

Sammanfattning

Titel
Joker Millions
Utvecklare
Yggdrasil
Återbetalningskvot
95.3%
Lägsta insats
2.50 kr
Högsta insats
250 kr
Videoslots
Jackpott
Gratis Demo

Joker Millions

Videoslots

Jackpott

Gratis Demo

Joker Millions är svenska speltillverkaren Yggdrasils första progressiva jackpottspel och släpptes den 10:e april 2015. Det är en i grunden klassisk slot men med en hel del unika funktioner som gör det till ett kanonspel även om man bortser från den stora jackpotten. Grafiken är mjuk, följsam och lekfull, och ljudeffekterna höjer allt ännu ett snäpp. Jackpotten är garanterad på en miljon kronor och chansen att vinna den ökar med din insats. Spelet finns även tillgängligt i mobiler och surfplattor vilket såklart även det är ett plus i kanten.

Spela gratis demo av Joker Millions

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Hur vinner man på Joker Millions?

Joker Millions spelas på klassiskt manér på fem hjul med tre rader vardera. Det finns 25 fasta vinstlinjer och insatsspannet ligger mellan 2,5 och 250 kronor. På varje hjul hittar du en multiplikator som börjar på 2x på första hjulet och 5x på fjärde. Den här multiplikatorn aktiveras när ett helt hjul fylls med en och samma symbol. Det kanske låter lite väl svårt att snurra fram ett helt hjul fullt med samma symbol, men misströsta inte. Varje gång du snurrar fram en giltig vinst låser du dessa symboler och ett re-spin drar igång. Du kan läsa mer om det nedan under avsnittet för free spins.

Joker Millions Free Spins

Som nämndes som hastigast ovan så finns det ett free spin läge som aktiveras varje gång du prickar in en vinst. Eller re-spin kanske är mer korrekt att kalla det. Efter en vinstgivande kombination stannat så låses dessa symboler fast och ett nytt snurr startar. Hittar du ytterligare minst en symbol, oavsett var på spelplanen så upprepas detta tills en runda där ingen mer hittas, eller att du fyllt hela spelplanen. Vinsterna räknas först efter att alla re-spins är avklarade, så du vinner alltså inte efter varje spinn. Detta innebär ändå rejält med vinstchanser då du dels har en multiplikator för varje hjul som fylls, plus att då såklart kan vinna på fler än en vinstlinje samtidigt. Väldigt trevlig funktion som gör spelet till vad det är.

Joker Millions Jackpott och vinnare

För att vinna jackpotten så behövs först fem stycken jokrar, en på varje hjul. Dessa är så kallade scatters så de behöver inte ligga på en specifik vinstlinje. Bakom varje joker döljer sig en "mystery win" den slumpas fram och kan vara värd mellan 5 och 2500 mynt. När du inkasserat dina första 5 (eller flera) mystiska vinster drar jackpottrundan igång. Den fungerar precis som i grundspelet med när dina symboler låsts fast, men nu är det såklart jokrarna som sitter fast. För varje ny joker som du nu snurrar fram får du en mysteryvinst och ett snurr till. Under jackpotsnurren finns det ingen multiplier, utan du får "nöja" dig med de ackumulerade mysteryvinsterna. Som du säkert redan räknat ut är jackpotten din när du fyllt hela skärmen med jokrar.

Joker Millions vinnare. Den största jackpotten i Joker Millions har än så länge bara betalats ut fem gånger:

2015-09-16 värde €720,127

2015-12-10 värde €460,016

2016-07-12 värde €2,881,257

2016-10-03 värde €915,861

2016-12-22 värde €3,291,513

2017-07-04 värde €5,197,198

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...