Speltest: Jackpot 6000

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.3

Sammanfattning

Titel
Jackpot 6000
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
€0.10
Högsta insats
€2
Klassiska Spelautomater

Jackpot 6000

Klassiska Spelautomater

Net Entertainment har ett enormt stort utbud av olika spel och det uppskattas att de även har lagt ner tid på att skapa ett gäng klassiska enarmade banditer också. Jackpot 6000 är definitivt storfavoriten bland dessa vilket kanske beror på att vi spelat de fysiska föregångarna i Norge innan de förbjöds 2007. I NetEnts digitala variant följer man originalets utformning till stor del och erbjuder självklart även den eftertraktade jackpotten som givetvis ligger på 6000 mynt. Det här är en av de bästa klassiska spelautomaterna som gjorts mycket på grund av supermeter-funktionen där du kan spela vidare med dina vinster till högre insatser. Den teoretiska återbetalningskvoten på upp till nästan 99% om du spelar med supermetern bidrar såklart också till varför det här spelet är så bra. Vi har valt att ange ett medelvärde på 97% vilket mer ackurat representerar de flesta spelares strategi.

Speltips

Hur vinner man på Jackpot 6000?

Denna klassiska spelautomat har tre hjul, tre rader och fem vinstlinjer. Symbolerna är klassiska spelautomatsymboler i färgglad men diskret design. Det är fem olika symboler vilka är värderade i fallande ordning: joker, stjärna, klocka, druvor, citron och körsbär. Du spelar alltid med fem vinstlinjer men kan ändra antalet satsade mynt och värdet per mynt(mellan €0.1, €0.2, €0.5 och €1). Vinner gör man på tre likadana symboler i rad på en vinstlinje.

Dina odds att vinna är helt beroende av hur många mynt du satsar. Satsar du mindre än tio mynt (oavsett myntstorlek) har du betydligt mycket sämre chanser att vinna och du kan heller inte nå Supermeter-läget där du vinner jackpotten. Mellan 1 och 8 satsade mynt har du i genomsnitt en återbetalningskvot på 77% men väljer du istället att satsa maxantalet på 10 mynt ökar chanserna till 97%. Att spela med något annat än 10 mynt känns med andra ord bara dumt.

Efter varje gång du vinner har du möjlighet att dubbla din vinst genom välja krona eller klave. Att "gambla" med din vinst är valfritt men kan göras ända upp till du vunnit 3000 mynt. Det går också bra att bara riskera delar av ditt vunna belopp genom att klicka på "transfer" tills du känner dig bekväm med vad du vill riskera.

Free spins med Supermeter

Om du spelar med maxantal mynt (10) låser du upp spelets specialfunktion som kallas Supermeter. Efter en vinst kan du då välja att föra över din vinst till Supermetern där du då kommer spela vidare med dubbel insats. Detta läge fortsätter tills du väljer att inkassera dina vinster eller att du maxar mätaren eller vinner jackpotten vilket innebär en vinst på 6000 mynt. Två jokrar under den här specialomgången ger dig en slumpvis stor vinst på allt mellan 10 mynt och jackpotten. Dessa jokrar behöver inte ligga på en vinstlinje utan kan dyka upp var som helst på spelplanen.

Jackpot 6000 i mobilen?

Nej, konstigt nog finns inte detta spel tillgängligt för mobilen, men vi hoppas att det blir tillgängligt inom en snar framtid.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...