Speltest: Hugo 2

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.6

Sammanfattning

Titel
Hugo 2
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
0.00 kr
Högsta insats
0 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Hugo 2

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

När Play'n GO skapade spelautomaten Hugo, så blev det omgående en succé. Detta ledde till att de snart gjorde en uppföljare vid namn Hugo 2. Det lilla charmtrollet Hugo fick sedan en tredje version lagom till fotbolls-VM 2018.

I Hugo 2 fortsätter den roliga grafiken och de spännande funktionerna. I denna uppföljare får du följa med trollet Hugo ut på järnvägsspåret när han arbetar som lokförare. Många får säkert en hel del nostalgiska barndomsminnen när de spelar Hugo, eftersom han har figurerat mycket i tv-rutorna och även i åtskilliga dataspel. Spelautomaten innehåller 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer och kombinationerna går från vänster till höger kant. Hugo 2 har även bonusfunktion, free spins-läge och andra överraskningar som ger spelaren extra chanser till vinst.

Designmässigt talat så är Hugo 2 en relativt enkel videoslot, dock med trevliga animationer som skapar en munter stämning. Grafiken ändras också beroende på i vilken funktion eller läge man hamnar. Spelets RTP ligger på 96,53% och insatserna kan variera från 1 kr upp till tusenlappen.

Spela gratis demo av Hugo 2

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Hugo 2 symboler

Om man är ett riktigt Hugo-fan så kan man även känna igen symboler från tidigare spelautomat, så som pengasäcken, guldtackan, kepsen och den skinande nyckeln. Dessutom bjuder Hugo 2 på wildsymboler och scatters - Hugo själv och den elaka häxan.

Symbolerna i Hugo 2 varierar från de högutbetalande diamanterna, pengasäcken och guldtackan till de lägre stående symbolerna nyckeln, tågvagnen och kepsen. I spelet förekommer även den elaka häxan Scylla, som dock är nyckelfiguren när det handlar om bonusspelet. Som wild har vi lokföraren Hugo själv, vilket innebär att det är han som axlar bördan till att ersätta alla andra symboler i spelet. Det förekommer även en rolig liten bäver som ger dig funktionen "bäver näver" om du lyckas få 3 i rad. Då hamnar du i ett free spins-läge som kan ta dig ned till Skallegrottan.

Funktioner i Hugo 2

Trollrace, multiplikator och free spins-läge. Ja, i Hugo 2 har du aldrig långtråkigt för här fylls spelupplevelsen med bonusfunktioner.

BonusfunktionBeskrivning
Bäver näver och free spinsDen roliga funktionen "bäver näver" medför att du kan få 10 free spins tilldelade om du lyckas pricka in tre bäver-symboler på raken. Detta läge kan aktiveras när som helst och under rundan kan du få fem ytterligare snurrar. Dessa kan fortsätta ännu en gång, medans den tredje gången tar dig till bonusrundan och Skallegrottan.
Trollracet Under free spins-rundan kan du samla på dig påsar som det står "W" på samt fyra guldmynt. När du har fått ihop 4 påsar sådana, så kommer du att få fyra jokrar på hjulen och när du dessutom fått ihop fyra guldmynt så multipliceras dina vinster med x4. Denna funktion kallas för Trollracet.
Häxan Scylla och bonusspeletDet är till bonusspelet du vill komma när du spelar Hugo 2. Här hamnar du om häxan Scylla visar sig minst tre gånger. Då kommer du till Skallegrottan där du kan samla på dig extraliv.
  • Får du 3 bonussymboler får du ett extraliv
  • Får du 4 bonussymboler får du 2 extraliv
  • Får du 5 bonussymboler får du 3 extraliv
När du är nere i grottan får du även uppleva andra faror och äventyr och lyckas du ta dig ända fram till slutet, så väntar en multiplicerad vinst på x5.

Sammanfattning

Hugo 2 är en spelautomat för den som har barnasinnet kvar. Det lilla trollet bjuder på en nostalgitripp i äventyrsanda och de många funktionerna gör att spelet aldrig tappar sin glöd. Det är lätt att bli glad när man spelar Hugo 2 och Play'n GO har än en gång gjort ett fantastiskt jobb. Det enda som saknas är rösten från Hugo som man hittar i den första av seriens spelautomater.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...