Speltest: Hall of Gods

9.0

Sammanfattning

Titel
Hall of Gods
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
95.5%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
500 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Jackpott

Hall of Gods

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Jackpott

Låt mig först och främst klargöra en sak. Jackpottitlar är i mina ögon rätt ofta måttligt spännande i övrigt. Det handlar om att jaga en monstervinst, punkt. I Net Entertainments Hall of Gods har man faktiskt skapat en produkt som även om jackpotten saknats skulle vara långt mer än spelbar. Här finns en riktigt schysst och detaljerad grafik med asaguds-estetik, en kompetent förvaltning av de klassiska bonusfunktionerna som förväntas i spelet. Visst, det är inga överraskningar direkt, men det här liksom till jackpottgenren. Det ska vara klassisk gaming med en dröm om ett annat liv i form av jackpotten. Hall of Gods bär upp detta som ett av de bättre alternativen i genren.

Speltips

Vad är Hall of Gods?

Hall of Gods är en jackpottfylld videoslot från storproducenten Net Entertainment. Storyn och tematiken bygger på den nordiska asatron, och det handlar om en klassisk automat med fem hjul och tre rader.

Du väljer nivå och myndvärde, och snurrar därefter med hjälp av manuell snurr, autospel eller maxinsats. Sen gäller det att hitta likadana symboler på rad i dina vinstlinjer

De tjugo vinstlinjerna är förinställda och går inte att ändra. Du kan välja nivå 1-5 och myntvärde 10 öre till 5 kronor. På det sättet skapas ett insatsspann på 2 kronor till 500 kronor.

Symbolerna

Värdesymbolerna är i fallande ordning: Oden, Tor, Freja, Loke, Idun, ringen, hammaren, stjärnan, yxan och kistan. Vidare finns tre bonussymboler: Wild, bonus och scatter.

Free Spins, gratisspel och bonusar i Hall of Gods?

Wildsymbolen ersätter alla värdesymboler (alltså inte scatter eller bonus). Får du wild på hjul 2-4 utvidgas symbolen till att gälla hela hjulet. Tre eller fler scatters ger free spins enligt principen: 3 symboler, 10 spins. 4 symboler, 15 spins. 5 symboler, 20 spins. Under free spins kan du få nya spins med scatters.

Vid tre bonussymboler får du spela bonusspel. Det är i princip som att skrapa en trisslott med femton rutor och garanterad vinst. Bakom varje ruta döljer sig ett värde som kan vara allt från 100 mynt till storjackpotten. Tre lika värden ger vinst.

Hall of Gods i mobilen?

Än så länge verkar Hall of Gods inte finnas i någon mobil version. För att komma åt NetEnts enorma jackpottar på Android eller iPhone får du hålla till godo med Mega Fortune-spelen.

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...

Yeti Battle of Greenhat Peak
Yeti Battle of Greenhat Peak
9.2

Med sina många originella spelautomater fortsätter Thunderkick att leverera i den allt hår...

Hugo 2
Hugo 2
9.6

När Play'n GO skapade spelautomaten Hugo, så blev det omgående en succé. Detta ledde till ...