Speltest: Good Girl Bad Girl

9.6

Sammanfattning

Titel
Good Girl Bad Girl
Utvecklare
Betsoft
Återbetalningskvot
95.0%
Lägsta insats
0.30 kr
Högsta insats
1,500 kr
Videoslots

Good Girl Bad Girl

Videoslots

Dilemmat mellan gott och ont är något som uppstår dagligen och nu även i denna video slot från Betsoft Gaming. Det här spelet är fullspäckat med nya funktioner vi inte stött på tidigare och en massa bonusar. Good Girl Bad Girl har otroligt bra grafik samt animationer och det har verkligen lagts ner tid på att utforma detta spel med sina olika spelfunktioner. Det finns även en trevlig jackpott i denna video slot. Alla borde pröva minst ett snurr, tycker vi.

Speltips

Vad är Good Girl Bad Girl?

Detta är en fem-hjuling med 30 rader varav man kan välja att spela 15 på den goda sidan (vinstlinjer vänster till höger) eller 15 stycken på den onda sidan (vinstlinjer höger till vänster). Du kan till och med bestämma dig för att spela på alla 30, om du har beslutsångest, vilket ger dig vinst från båda hållen samtidigt. Grafiken är riktigt snugg och i HD-kvalité med riktigt levande animationer och schyssta ljudeffekter. En riktigt genomarbetad pärla med massor av roliga funktioner. Återbetalningskvoten till spelare är dessvärre okänd, men vi skulle uppskatta att den ligger kring 95%.

Hur spelar jag?

Ställ in myntvärde samt bestäm vilken sida du spelar för, goda, onda eller båda sidorna. Om du väljer "Good Girl" spelar du från vänster till höger och bonusspelet blir alltid den godas "Money Wheel" och jackpott. Väljer du att spela för den onda sidan spelar du bara från höger till vänster och om den jackpotten. Du kan även till den dubbla insatsen maximera dina vinstchanser och spela med båda och får då välja vilken jackpott du spelar om utifall du snurrar fram tre "Money Wheel".

Symboler

Symbolerna i Good Girl Bad Girl är i fallande ordning: Ängel, djävul, vit katt, brun katt, A, K, Q, J, 10. Dessutom finns det två olika wildsymboler, treudd för den onda sidan och en gloria för den goda sidan. Bonussymbolen i detta spel är ett pengahjul.

Gratisspel och bonusar?

Wildsymbolerna multiplicerar din vinst med X2 för glorian och X4 för treudden. Om du snurrar fram en gloria och en treudd bredvid varandra kommer du till en bonusrunda där du ska välja olika presentaskar för extra vinst. Vid tre stycken pengahjul symboler har du chans på olika vinster som till exempel free spins och jackpotten som du tjänar ihop och ser högst upp på skärmen jackpotten. Potten är knuten till antingen den goda eller onda flickan.

Good Girl Bad Girl i mobilen?

Nope, tyvärr inte. Men enligt deras hemsida är den på gång under deras avdelning för "ToGo", som är Betsofts namn på mobilspel. Det ska bli riktigt intressant att se hur man löser en sådan här avancerad och grafiskt komplex spelmaskin. Vi anar att man kanske måste strippa ner en hel del för att de ska funka, eller att det kommer krävas en riktigt snabb och kraftfull mobil för att man ska kunna få ut det mesta av Good Girl Bad Girl "ToGo".

Kaiju
Kaiju
9.8

ELK Studios är ett svenskt spelbolag som har blivit kända som en av världens ledande skapa...

Northern Sky
Northern Sky
8.8

Den 13:e februari 2018 så bjöd de allra nordligaste, djupa och mystikfyllda skogarna som l...

Ozwin’s Jackpots
Ozwin’s Jackpots
9.0

Yggdrasil inledde år 2018 med att släppa Ozwin’s Jackpots, och i spelet är ditt uppdrag at...

Universal Monsters: The Phantom’s Curse
Universal Monsters: The Phantom’s Curse
9.1

The Phantom’s Curse skulle egentligen ha släppts redan i juli 2017, men spelet uteblev med...

Rapunzel’s Tower
Rapunzel’s Tower
8.7

Rapunzel är från början en tysk folksaga av bröderna Grimm från 1800-talets mitt, och seda...