Speltest: Go Bananas!

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.2

Sammanfattning

Titel
Go Bananas!
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.9%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€200

Go Bananas!

Go Bananas! är en av marknadsledande Net Entertainments senaste skapelser. En djungeldoftande kreation som tillhör producenternas enklare nivå av titlar. Storyn är okomplicerad och det är rätt så strippat på funktioner. Man har helt valt att skippa såväl scatter som free spins, men tack vare en riktigt kreativ wild-funktion finns det dynamik ett det här spelet som är klart mer omväxlande än snittkonkurrenterna. Plus för snygg och underhållande grafik som är habil utan att överraska. Go Bananas! är ännu ett styrkebesked från Net Entertainment.

Speltips

Vad är Go Bananas?

Go Bananas! är en 5 hjuls och tre raders videoslot från Net Entertainment. Målet är att hitta vinstkombos på 20 olika vinstlinjer. Tre eller fler symboler på en och samma linje ger vinst. Det finns tio olika värdesymboler, samt fem wild-symboler. Wildsymbolerna maximerar dina vinstchanser genom att sprida sig i mönster.

Hur spelar jag?

Välj nivå och myntvärde. Ett alternativ är att välja maxbet, då ställer den in högsta möjliga insats. Du kan också välja att spela med "Autoplay", och få 10-1000 snurr på raken.

Till vilken insats?

Genom att variera nivå och myntvärde får Go Bananas! ett insatsspann på 2 kronor upp till 2000 kronor per snurr.

Symbolernas värde?

Värdesymbolerna i Go Bananas! är i stigande ordning blå frukt, grön frukt, nöt, ananas, orange frukt, glasbåt, bongotrummor, sedelklämma, apstaty och ädelsten.

Free spins och bonusar

Go Bananas! arbetar inte med free spins och scatter. Istället finns det fem olika wild-symboler, som ersätter bästa möjliga symbol för vinst. De sprider sig också enligt specifika mönster. Gorillan sprider sig som femman på en tärning. Orangutangen sprider sig i en kvadrat på 2x2. Babianen tar tre rutor vertikalt, och languren tre rutor horisontellt. Tarsiern tar bara två rutor men kan gå både horisontellt och vertikalt.

Go Bananas! i mobilen?

Inte än så länge, men det känns som ett spel om har potential att bli en succe på handhållna enheter.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...