Speltest: Geisha Wonders

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.8

Sammanfattning

Titel
Geisha Wonders
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
93.1%
Lägsta insats
0.10 kr
Högsta insats
600 kr
Videoslots
Jackpott

Geisha Wonders

Videoslots

Jackpott

Geisha Wonders från Net Ent är tyvärr inte någon av speljättens mer inspirerande titlar. Trots en relativt snygg layout med japanskt tema, ackompanjerad av stämningsfull musik händer det tämligen lite när man spelar. Man snurrar på och jagar vinstlinjer, fine, men sen? Här finns ingen story som trollbinder, inga features som får en att vilja se längs nästa hörn. Om du verkligen värdesätter stilfullhet kan det här vara något för dig, men annars finns det en uppsjö med roligare slots att ge sig på.

Speltips

Vad är Geisha Wonders?

Geisha Wonders är en mycket konventionell slot med fem hjul och tre rader, där det går ut på att hitta vinstlinjer. Det finns ett par klassiska features i form av wild och scatter, samt en jackpott.

Hur spelar jag?

Du ställer in antal vinstlinjer, myntvärde och nivå, sen är det bara att snurra igång. Utifrån dina val kan du välja i ett spann från 10 öre till 600 kronor per snurr.

Symbolernas värde?

Värdesymbolerna är i fallande ordning: Katt, karp, bonsai, tekanna, solfjäder, grön lykta, lila lykta, orange lykta och blå lykta. Sen finns det en Wild och en scatter i form av en buddha och en geisha.

Free spins och bonusar?

Wild (Buddha) ersätter allt utom jackpot och scatters.

Scatter (geisha) ger freespins vid minst 3. Upp till 30 free spins. På denna finns det även en multiplikator. Det ska även finnas två lokala jackpottar: Mega Wonder Jackpot och Wonder Jackpot

Geisha Wonders i mobilen?

Nej, inget utav Wonders-spelen går att spela i mobilen. Lite underligt då det är relativt enkla spel. Om du gillar Net Entertainments spel och samtidigt de där rejäla jackpottarna på mobilen får du Spela Mega Fortune spelen istället. Eller kanske Cosmic Fortune som också finns till mobiler och surfplattor, men där jackpotten inte är riktigt lika stor.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...