Speltest: Foxin Wins

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.0

Sammanfattning

Titel
Foxin Wins
Utvecklare
NextGen Gaming
Återbetalningskvot
95.6%
Lägsta insats
2.50 kr
Högsta insats
6,250 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Foxin Wins

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxin Wins från NextGen Gaming. Foxin Wins är inte ett perfekt spel, men det är kul och blir bättre av att det inkluderar ett stort antal uppiggande bonusfunktioner. Bland dem finns en Superbet-funktion som låter dig öka förekomsten av Wilds - mot en liten kostnad. Men man kan inte få allt, eller hur?

Spela gratis demo av Foxin' Wins

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Foxin Wins recension

Foxin Wins är byggt enligt standardritningen med 5 hjul och 3 rader. Antalet vinstlinjer är 25 och insatsen går att justera mellan 1,25-5000 kr per snurr. Att börja spela är enkelt oavsett om du föredrar casinospel i mobilen, datorn eller surfplattan.

För att sätta igång ett spel börjar du med att justera insatsnivån genom att ställa in myntvärdet och det antal mynt du vill satsa per snurr. I Foxin Wins stol som hittas snett till höger om hjulen ligger en kudde, tryck på den och spelet startar.

Foxin Wins återbetalningsfrekvens (RTP) är 95,6%, vilket är ganska lågt i jämförelse med de flesta andra video slots. Volatilitetsgraden är dock medium vilket innebär att det ska vara en bra balans mellan låga regelbundna vinster och enstaka större. Storvinsten ger 2000 gånger insatsen.

Ha låg volym i hörlurarna för den käcka musiken slår hårt när du öppnar spelet. Musiken går sedan igång varje gång du spinner, och det är någon slags glad gammeljazz. Det kan upplevas som ganska hackigt och ansträngande. Ljudet går att stänga av om man önskar det. Dock förtjänar spelet pluspoäng för fågelkvittret som ljuder mellan snurren.

Symboler och grafik

Symboler med låga värden består av kortvalörer medan de högt värderade är hämtade från räven Foxins luxuösa leverne: guldfontäner, vintagebilar, bankpapper och en stor herrgård. Spelets Wild symboliseras av Foxin själv och kan fungera som ersättare för alla andra symboler förutom scattern. Scattern pryds av en skål full med guld.

I övrigt är grafiken hantverksmässigt bra. En petig observation är att färgtonerna i bakgrunden (ett rum i vad vi får anta vara Foxins lyxvilla) och själva spelytan krockar litegrann vilket ger ett billigt intryck. Det är förstås en väldigt petig invändning.

Bonusfunktioner

Foxin Wins har ett antal bonusfunktioner som kan triggas lite när som helst. Den första kallas för Foxy Funds och kan triggas i samband med att man vinner. I det fallet dyker Foxin upp och plussar på din vinst med extrapengar. Bara att tacka och ta emot!

Slumpmässig bonusfunktion nummer två kallas för Leprechaun Shake Down. Här byts den vanliga hjulsatsen ut i ett eget unikt spelläge. Nu gäller det att jaga en pyssling över en ny hjulsats och om du fångar den så får du ett kontantpris.

Foxin Wins har också vanliga bonusar. Free Spins är ett exempel på en vanlig bonus och just fria snurr finns också i Foxin Wins. Dem låser man upp om man lyckas få 3 scatters. Man belönas då med 10 free spins med dubblade vinster.

En fin liten touch är att Foxins ungar ibland dyker upp och förvandlar vanliga symboler till Wilds, extra ofta under just free spins-läget. Det går också att ställa in att de ska dyka upp ännu oftare genom att öka nivån på funktionen som kallas för Superbet.

Superbet-funktionen ställer du in med hjälp av spaken som finns till höger om spelskärmen. Om du har funktionen avstängd så dyker rävungarna upp på två av de fem hjulen. Sätt på Superbet på nivå 1 och de kan dyka upp på 3 av hjulen - för en kostnad av 10 mynt extra per snurr. För 25 mynt extra per snurr kan du välja Superbet nivå 2, rävungarna dyker då upp slumpmässigt på alla fem hjul.

Foxin Wins omdöme

Om man bara ska välja ett intryck som består efter att man spelat Foxin Wins så är det att det är ojämnt. Vad som är mindre bra är spelets soundtrack som lätt kan göra att spelupplevelsen känns hackig och lite skrikig. Grafiken är inte heller den perfekt avvägd.

Men sen har vi spelets goda sidor. Det har gott om charmerande inslag, inte minst Foxins rävungar är ett av dem. Vad som i slutändan gör spelet värt att spela är alla bonusfunktioner - och de är som du sett många.

Så, ska du testa Foxin Wins eller inte? Det beror som så ofta annars på vad du letar efter. Om du är ute efter ett slotspel att koppla av med så finns det definitivt bättre alternativ att hitta. Om du lockas av ett spel som är lite stökigt och överraskande så kan denna slot träffa helt rätt.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...