Speltest: Finn and the Swirly Spin

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.7

Sammanfattning

Titel
Finn and the Swirly Spin
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
2,000 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Finn and the Swirly Spin

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Finn and the Swirly Spin lanserades officiellt den 23:e november 2017, och det är NetEnt som står bakom detta glädjerika äventyr. I spelet får du hänga med den dansante lilla pysslingen Finn i vackra omgivningar. Grafiken är både lekfull och fantastiskt fin, och spelet sprudlar av härliga färger. Det bjuds dessutom på en relativt hög återbetalningsprocent på 96,62% till sköna flöjtmelodier från Finn.

Spelplanen är ett stort stenblock, och i bakgrunden sträcker landskapet ut sig. På din vänstra sida sitter Finn och spelar på sin flöjt – men när du vinner blir det istället ett och annat glädjeskutt! Spelområdet består av 5 hjul och 5 rader men det rullar inte så som vi är vana vid, utan istället erbjuder detta spel en unik twist där ett snurr börjar i det yttre vänstra hörnet, och sedan snurrar in mot mitten som en spiral.

Spela gratis demo av Finn and the Swirly Spin

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Exploderande wilds & Lavinvinster

Det finns två typer av vinster i spelet, sådana som har en wild-symbol och sådana som inte har någon wild-symbol. Om vinsten har en wild-symbol så kommer denne explodera och förstöra symboler som ligger intill både horisontellt och vertikalt. Vid en vinst som inte har någon wild-symbol så skapas en ny wild-symbol och ersätter en av de symboler som exploderat. När nya wilds finns på plats efter att alla explosioner ägt rum faller resterande symboler neråt och bildar en lavin som fyller upp de tomma utrymmena på spelområdet. Dessa lavinvinster inträffar fram tills det inte finns några vinster kvar.

Free Spins-nyckel & Random Feature bonusfunktioner

Platsen längst ner till vänster där symbolerna börjar trilla in, inleds alltid med en Free Spins-nyckel vid spelets början. Denna symbol kommer klättra sig allt närmre mitten i takt med att vinster trillar in, och de andra symbolerna åker ner som laviner. När nyckeln nått hela vägen in till mitten och det inte finns några vinster på gång så aktiveras Free Spins-spelen, där du får ett varierande antal free spins utan omsättningskrav beroende på vilket spel du väljer.

Varje gång detta inträffar får du även ytterligare en nyckel till din mätare, som du hittar nere till höger på skärmen. Det antal nycklar du samlat ihop förvinner inte heller om du stänger ner spelet, utan du kommer kunna öppna det igen och ligga kvar på samma antal. När du nått en Free Spins-runda får du välja mellan 4 olika spel, som vart och ett motsvarar en av Random Feature. I början finns det dock bara ett alternativ, men du låser upp fler ju mer Free Spins-rundor du spelar, och du kommer således kunna välja mellan alla fyra längre fram.

Star Bar Free Spins
Denna runda kräver 1 nyckel för att låsas upp, och ger 7 gratissnurr med bonusfunktionen Starfall Wilds Random Feature. Denna Random-funktion placerar ut 2 eller fler wilds i form av leende stjärnor slumpmässigt på området. Dessa fortsätter placeras ut fram tills en vinst nås.

Lava Lair Free Spins
Här krävs det 4 nycklar för att låsa upp spelet, och det ger 3 gratissnurr anknutna till Dragon Destroyer Random Feature. Dragon Destroyer är den enda bonusfunktionen som inte ger omedelbar effekt, utan som istället lagras och utlöses när det efter en lavin inte finns någon vinst. Denna funktion förstör ett antal symboler på spelområdet så att en lavin utlöses, och garanterar således en vinst.

Lucky Mug Free Spins
Det krävs 9 nycklar för att låsa upp detta spel, och det ger dig 4 freespins som är bundna till Irish Luck Random Feature. Funktionen kan endast aktiveras då det inte finns någon vinst på hjulet, och den gör så att antingen en horisontell eller vertikal linje av samma symboler slumpmässigt landar på spelområdet. Således får du även här en garanterad vinst.

Golden Pot Free Spins
Den sista rundan kräver hela 16 nycklar för att låsas upp. Här får du 2 freespins knutna till Magic Transform Random Feature, vilken förvandlar alla hjärter- och spadersymboler till symboler som betalar högre.

Det antal nycklar du lyckats samla ihop i din mätare minskar inte när du väljer ett Free Spins-spel, och de Random Features som hör ihop med spelen aktiveras endast under den första omgången av respektive Free Spins-spel.

Det lyckosamma äventyret tillsammans med Finn väntar precis runt hörnet, så håll tummarna för att du får din del av den irländska turen!

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...