Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners

Speltest: Esqueleto Explosivo

Senast uppdaterad: 03/09/2020
8.9

Sammanfattning

Titel
Esqueleto Explosivo
Utvecklare
Thunderkick
Återbetalningskvot
96.0%
Lägsta insats
€0.10
Högsta insats
€100
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)

Esqueleto Explosivo

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

I Esqueleto Explosivo får du hänga med och fira mexikos motsvarighet till allhelgona "Dia de los muertos" - de dödas dag - med mariachi-bandet "The Boners". Istället för hjul har du fem stycken skelett - själva bandet - där tre huvuden faller ner på varje kropp. Grafiken är charmig och soundtracket är givetvis spanskdoftande. Det finns ingen egentlig bonusrunda utan istället bjuder grundspelet på en multiplikator upp till 32 gånger och en rolig wild-funktion. Spelet finns även att tillgå till mobiler och surfplattor men dess största styrka är den höga RTP'n som ligger på hela 96,0%. Väldigt trevlig slot från den svenska speltillverkaren Thunderkick som varmt rekommenderas.

Speltips

Hur vinner man på Esqueleto Explosivo

En vinnande kombination av tre eller fler likadana dödskallar på någon av de 17 fasta vinstlinjerna ger vinst, spränger skallarna och nya kranium faller ner. Du kan satsa mellan €0.1 och €100 vilket ger ett behagligt spann för de flesta spelare. Det finns givetvis en autospelsfunktion. En smart grej är även att vinsten du precis vunnit dyker upp ur den sista av dödskallarna på vinstlinjen. Får du t.ex. fyra rosa dödskallar så dyker vinstsumman upp ur explosionen från dödskallen på fjärde kroppen, så att säga.

Symbolerna är i fallande ordning den mest värdefulla rosa dödskallen med en ros i munnen. Efter den kommer den gröna med en blomma bakom sitt icke existerande högra öra. Sen har du den blå mustaschprydda dödskallen följd av den orangemålade med en spricka i kraniet. Sämst betalande är den något underligt propotionerade dödskallen med den taskiga tandraden.

Det är inte särskilt hög variation på högsta och lägsta vinst då den mest avgörande aspekten i Esqueleto Explosivo är multiplikatorn. Så ge inte upp för tidigt om du tycker att det betalar uselt. Rätt som det är rasslar det till rejält bland benranglen och vinsterna drar iväg markant.

Esqueleto Explosivo Free Spins

Det finns ingen direkt bonusrunda eller free spin-omgång i Esqueleto Explosivo. Istället kan man säga att du får ett litet re-spin varje gång du vinner. Vinsterna försvinner och nya symboler tar dess plats samtidigt som en multiplikator fördubblar både sig själv, och din vinst .

För varje gång en ny spelomgång startar så har du en multiplikator som börjar på ett, och för varje vinst och ny omgång huvuden som faller ner dubblas din multiplikator vilket ger fina vinster. Om den exploderande wilden - den guldfärgade solglasögonprydda dödskallen - inte genererar vinst ökar ändå din multiplikator. Efter fem vinster (eller wilds) i rad betyder det att din vinst multipliceras med hela 32 gånger. Det ska dock nämnas att det inte är din totala vinst som multipliceras utan den för just den omgången. Du kan hålla koll på dina adderade vinster högst upp i höger hörn.

Esqueleto Explosivo mobil

På mobilen eller surfplattan erbjuds en spelupplevelse som är precis lika bra som på datorn. Det finns ingen märkbar skillnad vad vi kan se, animationerna är precis lika levande och ljudeffekterna lika bra. Spelet funkar både till Android och iOS så alla kan spela oavsett modell, vi har inte testat med Windows Mobile men det borde inte vara några problem där heller. Ett riktigt bra mobilspel.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...