Speltest: Eggomatic

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.6

Sammanfattning

Titel
Eggomatic
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€20
Videoslots
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Eggomatic

Videoslots

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Vi måste klargöra en sak från början. Eggomatic är en av de bästa slots vi spelat. Net Entertainment har med några enkla grepp skapat en fantastisk spelupplevelse i denna titel. På ytan är Eggomatic en klassisk slot med fem hjul och tre linjer, en hög vanliga symboler och några bonussymboler. Hemligheten i Eggomatics storhet ligger i äggmaskinen som då och då spottar ur sig ett ägg på banden som löper från höger till vänster ovanför hjulen. Då och då korsas äggens och wildsymbolens vägar, och man hittar både det ena och det andra. Låter det corny? Måhända, men det är fullkomligt briljant. Då äggbandet åker ett steg för varje spin ser man hela tiden vad man har chans att kamma hem, vilket skapar ett sug efter att spela mer. Nyckeln till en bra slot är kontinuitet och storybuilding, något Eggomatic tagit till en helt ny nivå. Att man sedan adderat en fantastisk grafik till detta gör spelupplevelsen bara än bättre. Världsklass.

Spela gratis demo av Eggomatic

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Eggomatic

Eggomatic är en video slot från Net Entertainment med fem hjul, tre rader och tjugo vinstlinjer. Jaga rader av likadana fågelsymboler, samtidigt som du försöker få dina Wilds att hamna rakt under bonusäggen som äggmaskinen spottar ur sig! Free spins är så klart nyckeln till stora vinster.

Hur spelar man Eggomatic

Välj nivå och myntvärde, tjugo linjer är alltid automatiskt inställda. Sedan snurrar du manuellt eller väljer autospel och jagar vinnande kombos. Antal linjer är alltid ställd till tjugo men val av nivå och myntvärde gör att du får ett spann på mellan 2 kronor och 2000 kronor per spinn på denna titel.

Vilka symboler

Grundsymbolerna är tio olika fåglar med robotlook. Däröver finns också en wildsymbol i form av en tupp. Övriga bonusar ligger i äggen som kommer rullande på banan ovanför hjulen.

Free spins & Bonus i Eggomatic

Wild-symbolen kan ersätta alla övriga fåglar. Den stora featuren här är dock då wildsymbolen hamnar under ett bonusägg. På en bana ovanför spelet matas då och då ägg ut från höger. För varje spinn flyttas äggen ett steg åt vänster tills de försvinner. Om en Wild dyker upp på ett hjul rakt under ett ägg utfaller bonusen i detta ägg. Det finns fyra olika typer av ägg. Det enklaste är värdeägget: dessa är guldfärgade och det står en summa på dem. Lika många mynt som det står utfaller i rak vinst. Nästa ägg är spreading Wild, ett blått ägg med ett "W" på. Samtliga symboler bredvid och diagonalt från wild-tuppen blir nu också wilds, och vinst utfaller på bästa möjliga kombo. Vidare finns de gröna freespins-äggen med en siffra på. Denna siffra visar antal freespins man får. Vid freespins kan man få fler spins. Den stora skillnaden mellan freespins-omgångar och vanliga är att äggbandet alltid är fullt (dvs det finns alltid ett ägg ovanför varje hjul) under omgångarna. Det sista ägget är överraskningsägget som är randigt och har ett frågetecken på sig. Detta utfaller slumpvis som värdeägg, freespins eller spreading wild.

Eggomatic i mobilen?

Tyvärr finns denna titel ännu inte för mobila enheter, men om vi fick välja borde Net Entertainment omedelbart påbörja arbetet att porta den här till mobiler och surfplattor.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...