Speltest: Dazzle Me

Senast uppdaterad: 03/09/2020
8.3

Sammanfattning

Titel
Dazzle Me
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.9%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€200
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Dazzle Me

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

NetEnt gick under 2015 helt över till att släppa alla sina spel samtidigt på såväl mobilers om datorer. Dazzle Me är inget undantag trots det lite annorlunda upplägget med upp till fem rader på det sista hjulet och hela 76 fasta vinstlinjer. Den teoretiska återbetalningen till oss slotsälskare klockar in på imponerande 96,9% vilket är en kvot klart högre än snittet. Vinsterna levereras i ett blixtrande näst intill bländande sken och som vanligt när det kommer till NetEnt är det hela ackompanjerat till ett skönt men subtilt soundtrack. Det är inte lika avancerat som storspelen baserade på filmer men ändå en schysst slot med enorm max-vinst på närmare 1,5 miljoner kronor!

Spela gratis demo av Dazzle Me

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Så spelar du Dazzle Me

Om du spelat ett NetEnt-spel tidigare så kommer du känna igen kontrollerna. Autospel, myntvärde och insatsnivå, precis som det brukar se ut. Minsta insats ligger på €0,2 och max på €200, med över 150,000 mynt i högsta vinst kan du vinna närmare 1,5 miljoner svenska kronor. Riktigt maffigt för att vara ett spel utan jackpot. Utformningen är också unik i det att de två första hjulen har tre rader, men hjul tre och fyra har fyra rader, och det femte har fem. I och med detta har även antalet vinstlinjer ökat rejält i jämförelse med det klassiska videslotupplägget - med fem hjul och tre rader - och i Dazzle Me kan du vinna på 76 olika sätt.

Symboler

Symbolerna är ädelstenar där den röda och lila är värda lika mycket följt av den gröna och turkosa som också delar samma värde. Sjuan är värd allra mest följd av klockan och dessa två får du även betalt för vid två likadana symboler. För ädelstenarna får du bara betalt för tre till fem likadana. Diamanten fungerar som wild och kommer alltid i fylld över hela det hjul som den slumpas fram på. Alla hjul på alla rader kan bli wilds men de förekommer endast i huvudspelet. I bonusrundan som är en free-spin runda kan däremot inga wilds dyka upp men istället kan hjulen fastna i varandra, du kan läsa mer om det i nästa stycke.

Free Spins

Symbolen som aktiverar free spins har lämpligt nog texten "free spins" skrivet på sig så den är omöjlig att blanda ihop med standardsymbolerna. Som så ofta när det handlar om bonussymboler är den en scatter och behöver inte ligga intill varandra för att aktivera bonusen. Tre stycken ger dig åtta snurr, fyra free spin-symboler ger tolv snurr och prickar du fem stycken kommer du få hela sexton gratischanser.

I free-spins-rundan kan hjulen slumpmässigt fastna i varandra. Det betyder i praktiken att två sammanlänkade hjul har samma symboler på samma plats. Det betyder i de allra flesta fall att du är garanterad vinst.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...