Speltest: Creature from the Black Lagoon

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.2

Sammanfattning

Titel
Creature from the Black Lagoon
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€100
Videoslots
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Creature from the Black Lagoon

Videoslots

Free Fall (3D)

Gratis Demo

För en tid sedan gjorde vi en preview på Net Entertainments Creature from the Black Lagoon, en video slot som bygger på den klassiska skräckfilmen med samma namn. Nu är spelet lanserat, och det var med förväntan vi satte tänderna i det för ett riktigt test! Skulle det hålla för förväntningarna? Grafiken som tillverkarna fått till är riktigt, riktigt snygg och andas verkligen den typ av filmkräckisar som just denna titel var en del av på femtio- och sextiotalet. Musiken följer efter på ett riktigt snyggt sätt, och det är som att färdas femtio år tillbaka i tiden. Mycket retrostuk med andra ord! Basen är en klassisk net ent-slot med fem hjul och tre rader, och självklart går det ut på att jaga vinstlinjer; det finns upp till tjugo olika sådana att jaga. Historien bygger på att du ska rädda den kvinnliga huvudkaraktären Kay från monstret. Detta görs bäst genom att nå free spins-mode i vilket du får möjlighet att skjuta monstret. Hur bra är spelet då? Jo, jag kan ha en del synpunkter på att det borde vara lite högre vinstfrekvens, och att man kanske borde ha någon mer hook i storyn för att locka till fortsatt spel. Samtidigt är det snyggt, lättsamt och tillräckligt underhållande för att man ska gilla det. Creature From The Black Lagoon är ett riktigt bra spel utan att vara något mästerverk.

Spela gratis demo av Creature From The Black Lagoon

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Creature from the Black Lagoon?

Detta är en licenstitel som Net Entertainment producerat med nöjesjätten Universal i ryggen, och är en video slot med fem hjul där det går ut på att hitta vinstlinjer. Storymålet är att döda monstret från den svarta lagunen och rädda Kay.

Hur spelar jag?

Bestäm nivå och myntvärde, sedan kör du via manuella snurr eller autospel. Maxinsats finns givetvis också i klassisk Net Entertainment-anda! Man kan välja nivå 1-10 och myntvärde 10 öre till 5 kronor. De tjugo vinstlinjerna är fasta och går inte att ställa om. Det ger ett insatsspann på ungefär 2-1000 svenska kronor.

Symbolernas värde?

Värdesymbolerna är i fallande ordning Kay, David, Carl, Lucas, kikare, syrgastub, kamera och kniv. Utöver det finns bonussymbolerna Wild, free spins och hårkors.

Bonus och Free Spins?

Brickan med texten "Creature from the Black Lagoon" är spreading wilds, och kan dyka upp överallt. Den ersätter allt utom Free Spins och målsymboler. De fungerar som stickys och stannar på skärmen under en re-spin. Den ersätter också högsta möjliga vinstkombo på en vinstlinje.

Free Spins är praktiskt nog också en bricka med texten "Free spin!" Tre eller fler ger free spins. Dessa visas också slumpvis på hjulen. Under free spins kan man få fler free spins. Under free spins går det ut på att samla hårkors.

Creature From the Black Lagoon i mobilen?

Tyvärr finns Creature from the Black Lagoon inte i någon touchversion. Lite synd då det är ett relativt enkelt spel vilket borde funka bra på även lite mindre skärmar. Kanske kommer det i framtiden, men det känns inte jättetroligt då det var ett tag sen det här spelet släpptes nu.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...