Speltest: Big Bang

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.9

Sammanfattning

Titel
Big Bang
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.0%
Lägsta insats
€0.25
Högsta insats
€50
Videoslots

Big Bang

Videoslots

Net Entertainment har verkligen lagt ner krut på denna video slot. Tillsammans med sin otroliga grafik och klara färger blir detta spel en upplevelse du inte kommer vilja slita dig ifrån. Med dessa animationer hade man kunnat önska att de hade inkluderat en bonusrunda med extra effekter, men varje snurr kommer ändå ge galaxial spänning och bli väl belönad med Wilds som dyker upp otroligt ofta över alla hjul samt spelets multipliceringsfunktion.

Speltips

Vad är Big Bang?

Big Bang från Net Entertainment är en rymdinspirerad video slot med 5 hjul och 3 rader. Utöver sina 25 vinstrader har den även en enormt spännande funktion utöver dess like, multipliceringsspalten till vänster om hjulen. Denna kan ge upp till X32 i vinst. Det finns även en Wildsymbol i form av en exploderande sol men ingen scattersymbol och alltså då inga gratisspel eller bonusspel. Med sin otroliga kvalitet på grafik och denna multipliceringspalt behövs dock detta inte för att med lite tur träffa rejäla vinster.

Hur spelar jag?

Du väljer ett Casinorum som tillhandahåller Big Bang, lämpligtvis genom en av länkarna ovan, sedan väljer du insatsnivå och myntvärde. Genom att reglera myntvärde från 10 öre till 5 kronor och de 4 insatsnivåerna, kan du satsa som minst 2.50 kronor och som mest 500 kronor. Här är de 25 vinstlinjerna fasta så du kommer alltid att ha full chans att kamma hem en vinst genom att få minst tre i rad. Du kan antingen klicka på snurr eller välja autosnurr och du har även lämpligheten att kunna välja Max Bet. Med den unika funktionen multipliceringsspalten till vänster startar du på X1 vid första snurren och för varje vinst i följd ökar den till X2, X4, X8, X16 och upp till den makalösa X32 vinsten.

Symbolernas värde?

Symbolerna i Big bang är i fallande ordning: brinnande planet, gul planet, grön planet, lila planet, blå planet, A, K, Q, J och 10. Utöver de vanliga tio symbolerna finns en Wildsymbol i form av en exploderande sol vilken ersätter alla tidigare nämnda symboler. Tre stycken 10or eller Jn i rad ger X2 medan 5 Wildsymboler ger X1000.

Bonus och Free Spins?

Det finns ingen scattersymbol i Big Bang så det finns ingen möjlighet till några freespins i detta slotspel men den klassiska wildsymbolen finns här i form av en exploderande sol och fungerar som vanligt att den ersätter alla värdesymboler och kan dyka upp på alla hjul. Det som gör det här spelet magnifikt är att du har chans på bonus vid varje snurr i och med multipliceringstabellen där du kan vinna X2 upp till X32 på din vinst.

Big Bang i mobilen?

Nej tyvärr. Så vitt vi vet finns heller inga planer på en portning.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...