Speltest: Beach

8.8

Sammanfattning

Titel
Beach
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.8%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€200
Videoslots
Free Fall (3D)

Beach

Videoslots

Free Fall (3D)

Vinn upp till 40 000 mynt med denna fantastiska video slot från Net Entertainment. Med vågorna svallande in mot stranden landar symboler i form av snäckor, pärlor och skattkistor. Håll utkik efter den lilla bläckfisken som plötsligt kan dyka upp och möblera om från förlust till vinst. Spela hos någon av våra partners som finns listade nedan, nu även i mobil och tablet. Bra grafik och ett par rätt udda features lyfter denna titel!

Speltips

Vad är Beach från Netent

Beach är en fantastiskt charmig slot som påminner mycket om tecknade kortfilmer i Disney-anda. Tänk lilla Sjöjungfrun-tematik.

Grunden är en slot med fem hjul och tre rader, men då det är i form av föremål som spolas in på skärmen av havet suddas känslan av en slot ut och skapar en känsla av ett klassiskt tv-spel i modern tappning.

I Beach kallas hjulen därför kolumner och inte hjul.

Så spelar du Beach

Välj myntvärde och nivå, och hur du vill snurra (manuellt eller autospel), och leta sedan vinnande vinstrader. Tre i rad med start från vänster är det vinnande konceptet, och du får på klassiskt slotmaner hjälp med detta via en och annan bonusfunktion.

På pappret skiljer sig Beach inte från andra video slots, vilket gör att insteget är lågt om du har någon som helst slotsvana. Det är känslan som gör hela skillnaden här.

Till vilken insats?

Myntens värde börjar på 10 öre (gånger tjugo linjer), och kan tryckas upp till 10 kronor. Ställer du upp nivån till tio får du en insats på 2000 kronor per spinn.

Symbolernas värde

Det finns tio grundsymboler, dessa är i fallande värdeordning: kista, ostron, trumpetsnäcka, sjöstjärna, mussla, samt spelkortsvalörerna ess till tio.

Dessutom finns tre bonusbrickor: Octopus, scatter och wild som du kan läsa mer om i avsnittet nedan.

Beach Free spins och bonusomgång

Den klassiska wildsymbolen finns även i Beach. Visas i första, andra, fjärde och femte kolumnen. Ersätter allt utom Scatter och Octopus Wild.

Octopus Wild dyker upp i tredje kolumnen, och ersätter alla symboler utom Scatter och Wild. Alla vinster dubblas dessutom. Den verkliga bonusfunktionen med denna symbol är dock att den byter plats på två till sig själv angränsande symboler för att skapa högsta möjliga vinst. Funktionsmässigt är det denna bricka som skapar den stora dynamiken i Beach.

Scatter skapar free spins (heter free waves i beach). Tre scatters ger åtta frisnurr, fyra ger sexton frisnurr och fem ger 24 frisnurr. Måste inte sitta i rad utan det är antalet scatters på skärmen som räknas.

Northern Sky
Northern Sky
8.8

Den 13:e februari 2018 så bjöd de allra nordligaste, djupa och mystikfyllda skogarna som l...

Ozwin’s Jackpots
Ozwin’s Jackpots
9.0

Yggdrasil inledde år 2018 med att släppa Ozwin’s Jackpots, och i spelet är ditt uppdrag at...

Universal Monsters: The Phantom’s Curse
Universal Monsters: The Phantom’s Curse
9.1

The Phantom’s Curse skulle egentligen ha släppts redan i juli 2017, men spelet uteblev med...

Rapunzel’s Tower
Rapunzel’s Tower
8.7

Rapunzel är från början en tysk folksaga av bröderna Grimm från 1800-talets mitt, och seda...

Orient Express
Orient Express
9.3

Världens kanske mest bekväma och lyxiga tågresa förevigades i formen av en casinoslot den ...