Speltest: Aliens

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.8

Sammanfattning

Titel
Aliens
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.4%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Mobil & Surfplatta

Aliens

Mobil & Surfplatta

OBS: Spelleverantören NetEnt har dragit tillbaka spelautomaten Aliens. Detta innebär dessvärre att det inte längre är möjligt att spela Aliens slotspel på något nätcasino. Kolla gärna in andra av våra rekommenderade spel och hitta en ny favorit. Skulle du vilja läsa om Alienssloten finns vår spelrecension kvar här nedan:

Nu kommer fans av Aliens filmerna att bli mer än nöjda då Net Entertainment släpper sin första riktiga 3D-slot, Aliens™. Spelet som är baserat på Aliens – Återkomsten från 1986 är minst lika skräckinjagande som filmen vad gäller både ljud och bild med sina otroliga specialeffekter och animationer. Denna 3D- slot innehåller original video från filmen med hjälp av samarbete med 20th Century Fox samt hårresande bonusrundor som är interaktiva. Aliens™ har ordentliga multiplikationsvinster i dessa bonusrundor och ger spelet mer av en TV-spels känsla än ett slotspel. Denna sci-fi slot gav Net Entertainment IGA’s pris ”Innovator of the year” vilket de definitivt förtjänar och vi förväntar oss en fullspäckad påsk med Aliens™ med free spins och bonusar.

Speltips

Hur vinner man på Aliens

Aliens är en 3D-slot med fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer från skaparna Net Entertainment som innehåller mäktig grafik samt videoklipp från originalfilmen.

Ställ in myntvärde samt insatsnivå. De 15 vinstlinjerna är fasta så du har alltid maximal chans att vinna. Minsta myntvärde i Aliens™ ligger på €0,15 medan högsta ligger på €150r. Insatsnivån går att ändra från 1 till 5.

I Aliens har du en wildsymbol som ersätter alla andra standardsymboler och föreställer Weyland-Yutani-Corp logon. Symbolerna i spelet motsvarar de fem typerna av Aliens som finns. Fem symboler för fullvuxet tillstånd och fem för nykläckta.

Free spins & Bonus

Bonusrundan i det här spelet är otrolig och består av tre nivåer! För varje snurr du gör, samlar du på dig symboler i ”The Search”. Du får en symbol för de olika Aliens om du får en vinnande rad. Dessa läggs till i mätaren längst uppe i spel fönstret. Vi nästa snurr, om du inte vinner, försvinner en symbol. När du samlat på dig tillräckligt med symboler för att fylla mätaren, då kommer du till bonusrundan ”The Encounter”. I denna bonusrunda börjar du med att döda Aliens på den lägsta nivån, och på denna nivå får du bara vinst för den typ av Alien. Du är alltid garanterad tre likadana symboler. Om du överlever till sista typen av Aliens, den svåraste, så kommer du vidare till nästa bonusrunda ”The Hive” där du slumpas fram vapen för att döda drottningen samt attackerande Aliens. Lyckas du med detta kan du vinna upp till X240!

Aliens i mobilen

Aliens finns tillgängligt från start i mobilen samt surfplatta. Det är optimerat för Android och iOS så det funkar perfekt till de flesta enheter, inklusive iPhone och iPad.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...