Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners
Varför denna plötsliga Asien-trend i våra casinon på nätet?
2017-04-08
CasinoSpelnyhetMobilcasino
I vår senaste artikel gjorde vi en liten trendspaning om de senaste spelen vi sett på nätcasinon. Vi noterade att flera av våra svenska speltillverkare snöat in sig rejält på Asien den senaste tiden. Vad det beror på har vi inte svar på men som ett brev på posten kom Cherry Casino med en ny kampanj som går precis i samma anda; en rundresa i Japan. Vi har inget bra svar på varför det är en sådan hajp kring Asien just nu så det är väl bara att haka på och utnyttja det på bästa sätt.

Fram till och med söndag tar Cherry dig med till tre platser i staden Hiroshima där våren slagit till med kraft och blommar av bara den. Först blir det ett besök i "Peace Park" där spelet Flowers står i centrum. Sedan är det dags för en japansk trädgård där Koi Princess och hennes karpar står för underhållningen. Det sista stoppet är en fest i Hiroshima Castle och Play'n Gos senaste spel Matsuri står i centrum.

Du behöver inte spela de utvalda casinospelen i den ordning som angavs ovan, eller ens alla utav av dem, faktum är att det är mest fördelaktigt att spela Matsuri. Den prispott värd 25 000 kronor ska nämligen delas upp beroende på hur mycket du satsat totalt fram till och med söndag men andelen dubblas för spel i just Matsuri. Om du till exempel har omsatt 3% av de totala insatserna under perioden och spelat Matsuri så kommer du istället för 3% av de 25 000 kronorna få 6%.

Tänk på att spel med bonuspengar inte kommer räknas mot kampanjen så om du bestämmer dig för att klicka här och skapa ett nytt konto får du spendera dem på annat håll i nätcasinot. Eller du får såklart spela dessa casinospel också men omväxling förnöjer och du kommer säkert vara lite småless på alla blommor och orientaliska tongångar efter helgen.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...