Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners
Spelnyhet: Turn Your Fortune videoslot från NetEnt
2019-01-07
Spelnyhet

NetEnt har släppt en alldeles ny videoslot inspirerad av den franska Art Nouveau-stilen. Vad betyder det undrar du kanske (det gjorde vi!). Snirkliga symboler, guld och juveler och en bakgrund i jugend-stil.

Det gör att spelet har en klassisk look men samtidigt kunde det inte vara modernare när det kommer till funktioner och grafik. Läs mer för att upptäcka allt du vill veta om NetEnts första spelnyhet för året!

Turn Your Fortune - symboler och funktioner

Den utsmyckade spelplanen för Turn Your Fortune har 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer. För ytterligare myntvinster samlar spelare vissa symboler från hjulen som fyller på vinstmätaren till vänster om spelplanen.

Bland symbolerna finns en Scatter i form av en påfågel som aktiverar Fortune Re-spins och Free Spins. Wild-symbolen är en fjäril och det finns även en Fortunes Turned nyckel och 10+-symbol som fyller på vinstmätaren.

Under Free Spins får spelaren först snurra ett Free Spins-hjul som avgör hur många free spins hen får spela (mellan 7 och 13), vilken symbol som hen samlar på och vilken Fortune Win nivå hen startar på. Under Free Spins bonusspelet kan spelaren vinna upp till 2000x sin insats i Fortune Wins.

Om Fortune Turns nyckeln landar på spelplanen under Free Spins eller Re-Spins så ökar Fortune Wins en nivå. Fortune Wins har 5 nivåer och varje nivå har 5 steg. Ju högre du klättrar desto mer multipliceras din myntvinst, från 5x upp till hela 2000x.

Under Fortune Re-Spins, som aktiveras när två scatters landar på hjulen, fyller du på vinstmätaren med insamlingsbara symboler. Om mätaren fylls 5 steg flyttas du upp ett steg i på Fortune Wins-stegen.

Spelnyhet: Turn Your Fortune videoslot från NetEnt

Senaste videoslot i NetEnts MAX-serie

Turn Your Fortune och Turn Your Fortune MAX är de senaste spelautomaterna från NetEnts MAX-serie. MAX-spelen lanserades i augusti 2018 med Berryburst och Berryburst MAX. Konceptet för serien är att de släpper två versioner av samma spel med olika volatilitet.

Turn Your Fortune är det andra tillskottet i MAX-serien och finns nu att spela hos flera nätcasinon med svensk spellicens som Dunder och LeoVegas.

Kommande spel från NetEnt

NetEnt släppte ett antal fantastiska spelautomater under 2018 och vi hoppas att de fortsätter i samma linje. Några av höjdpunkterna i deras spelkatalog från året som gått är Hotline, Jumanji och förstås Vikings.

Vikings var kanske ett av deras mest efterlängtade spel när det släpptes i november 2018. Då hade fans väntat ända sedan februari när NetEnt först tillkännagav att de hade fått rättigheterna för att göra en videoslot baserad på den populära TV-serien.

Det var också i februari 2018 som NetEnt avslöjade att de hade slutit avtal med filmbolaget Gaumont för att skapa en videoslot baserad på Netflix-serien Narcos. Vi vet ännu inte vad release-datumet för den spelautomaten blir men hoppas förstås att den kommer snart. Närmare ett år känns som ganska lång tid att vänta på ett spelsläpp men vi är säkra på att det kommer att vara värt det!

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...