Spela lotto med den bästa operatören - om världens största jackpottar!
2016-02-27
LottoInsättningsbonusJackpott
I kvällens Lotto-dragning hos Svenska Spel ligger drömvinsten på ungefär 107 miljoner svenska kronor. Det är ingen dålig summa och skulle förändra livet för de flesta. Men i lotto-sammanhang är beloppet nästan skrattretande. Den amerikanska motsvarigheten Powerball är som har dragning tidigt på söndag morgon är potten ungefär 20 gånger så stor. Som ensam vinnare kan du alltså kamma hem över 2 miljarder kronor! Och det fina med kråksången är att det är precis lika lätt att spela Powerball som det är att spela på vår svenska variant. Så varför inte ge det en chans istället?

Hos EuroLotto får du pengarna tillbaka om du inte vinner första gången du testar att spela på Powerball från Sverige vilket är ett minst sagt billigt sätt att se hur enkelt det är. Spelstopp för nästa dragning är tio minuter efter midnatt idag, alltså klockan 00:10 på söndag så du kan vakna upp som miljardär imorgon om turen är med dig, eller i värsta fall få dina pengar tillbaka.

Klicka här för att skapa ett konto och ta chansen med ett riskfritt spel!

Om du gillar nätcasino så har EuroLotto ett sådant också, som faktiskt är riktigt bra och som du spelar på från samma konto som du använder till Lotto. Smidigt som bara den! Du kanske är lite skeptiskt till att vinsterna ska tillfalla dig när du spelar på ett utländskt lotteri men du kan vara lugn. Bakom EuroLotto står det svenska börsnoterade spelbolaget Cherry och det finns givetvis garantier för att vinster så fort som bara möjligt hamnar på ditt bankkonto!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...