Sommarbonanza, omsättningsfria spins och mångmiljonvinsten!
2017-06-17
Free spins utan omsättningskrav
Det råder sommarstämning på de flesta nätcasinon just nu och det innebär att det finns mängder av fördelaktiga kampanjer att ta del av. SuperLennys Sommarbonanza är en av de bättre och mer innovativa satsningar med stor variation på de dagliga festligheterna. Idag får till exempel alla spelare som omsätter 1000 kronor på spelautomater ett gäng BUX, Lennys valuta som kan växlas in mot omsättningsfria free spins. Det låter kanske mycket att omsätta en tusenlapp men de flesta slottar har ju som bekant en återbetalningsprocent på över 96%.

Imorgon är det en mindre påladdningsbonus som gäller, nya spelare har säkert sin andra välkomstbonus kvar som är bättre så vi ska inte gå in djupare på den. På måndag är det BUX på menyn igen, tisdag bjuder på ett lotteri med kontantpriser, på onsdag finns det återigen BUX att hämta genom att spela utvalda spelautomater och på torsdag är det kontantlotteri igen. Så här rullar det på och vi vet faktiskt inte riktigt hur länge Lennys Bonanza kommer pågå.

Sen finns det fortfarande chans att vid sidan av sommarfesten chans att vinna hjortens vardagsrumsinredning. En 42" TV, en tresitssoffa, ett litet mini-kylskåp, surroundsystem och lite annat smått och gott. Anmäl dig till den här så fort du skapat ditt konto så är du med och samlar lotter. Dragningen sker i början av juli.

Just det. Lenny har även publicerat storvinsten i Mega Fortune på över trettio miljoner som en norrman drog hem för ett par veckor sedan. Titta, njut och bli lite avis, men nästa gång är det kanske du.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...