Sluta spela om småpengar - byt till ett bättre Lotto!
2015-04-22
LottoJackpott
I kvällens Lotto som tillhandahålls av Svenska Spel ligger jackpotten på ca 3 miljoner kronor, och drömvinsten ligger på 168 miljoner kronor. Om du spelat lotto på nätet från Svenska Spels hemsida vet du hur enkelt det är. Vad du kanske inte visste är att du kan spela på hela världens lotto-dragningar precis lika lätt, och minst lika tryggt. Skillnaden är att jackpottarna är mångdubbelt så stora. Just nu ligger till exempel jackpotten i Mega Millions på 642,200,000 kronor.

Klicka här och skapa ett konto med vår bonuskod (den är ifylld automatiskt via länken) så bjuder vi på en gratisrad i valfri lotto-dragning.

Några andra trevliga lottodragningar som du kan spela på är Euro Millions som har dragning varje tisdag och fredag; där ligger jackpotten just nu på 473,600,000 kronor. Sen har du även amerikanska PowerBall, världens största lotto, med dragning torsdag och söndag; där gick jackpotten ganska nyss så den ligger "bara" på 347,200,000 för tillfället. Sen har du även Euro Millions med en pott i skrivande stund på 575,800,000 och dragningar tisdag och fredag. Som du märker finns det dragningar varje dag och hundratals miljoner anledningar att delta.

Självklart kan du även spela flerveckors-lotto, systemspel, och bolagsspel. Du kan klicka dig vidare till vår Multilotto recension och läsa mer, eller bara som sagt registrera dig och prova själv med en gratisrad. Lycka till!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...