Riddarrustning som skyddar dig mot omsättningskrav!
2016-01-13
InsättningsbonusFree spins utan omsättningskrav
För några månader sedan la vi till det nya Jackpot Knights casino vilket har visat sig vara en väldigt god idé. Då vi haft en hel del tur när vi spelat har vi inte tagit oss längre än till steg tre i välkomstpaketet. Vi är heller inte jättesugna på att avbryta välkomstpaketet då det sista och fjärde steget ger 100% upp till 1500 kronor. Men vi måste erkänna att vi har varit väldigt sugna. Suget kommer från att de erbjuder flera överraskningsbonusar och vi är väldigt nyfikna på exakt vad dessa innehåller. Vi har försökt kontakta de i roll som "journalister" men de är väldigt hemlighetsfulla angående dessa. Vi får helt enkelt ge oss till tåls och avverka välkomstpaketet så vi kan börja ta del av de andra veckovist återkommande bonusarna.

Ett par exempel på dessa, och som du har att vänta dig är till exempel onsdagens överraskningsbonus som kan vara allt från en 25% matchning till en 200%ig, plus 20 free spins utan omsättningskrav. På fredagar finns det alltid en bonus på 50% upp till 1000 kronor att göra anspråk på. På lördag en på 100% upp till 250 kronor extra och söndagar är det en till sådan där "överraskningsbonus" som de vägrar avslöja någon närmare information om. (Det ska sägas att kontantbonusar tyvärr har omsättningskrav, men att vinster från free spins inte har det är ju alltid nåt)

Just det, alla som gör någon slags insättning får också alltid 20 free spins i Starburst på måndagen veckan därpå. Som du hör är det ett minst sagt lönsamt att vara en "jackpott-riddare".

Klicka här för att svida på dig rustningen du också!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...