Perfekt läge att testa Svenskalotter!
2015-03-23
Svenskalotters insättningslotteri går nu in i sin sista vecka, den vecka med absolut finast priser. Ikväll sker dragningen om ett gäng gratissnurr men nästa måndag är det kontantpriser i potten istället. Att vara med i kvällens dragning är lite för sent, men det är ett perfekt tillfälle att skapa ett konto och sedan vara med i nästa veckas dragning. Idag kan du fördriva tiden med dina tre skraplotter du får vid registrering och titta runt lite. Imorgon anmäler du dig till lotteriet och gör en insättning. För varje hundralapp du sedan sätter in och omsätter fram tills dragningen den 30:e mars får du en en lott.

Klicka här, skapa ditt konto och skrapa dina tre gratislotter!

I dragningen nästa måndag kommer förstapriset ge 4500 kronor, andra får 2000, och tredje 1000 kronor. Din första insättning kommer också att dubblas och du får 20 stycken Mega Fortune Dreams free spins. Jackpotten i detta lyxiga spel ligger just nu på över 43 miljoner kronor.

Letar du efter ett nytt svenskt casino kan vi verkligen rekommendera Svenskalotter. De erbjuder en uppsjö av de bästa spelautomaterna och de största jackpottarna, varvat med grymma erbjudanden. När du spelar med Svenskalotter får du även tillgång till nätets bästa skraplotter, med vinster i tiomiljoners-klassen direkt på skrapet. Du kan läsa mer om Svenskalotter bonus och allt annat i vår recension.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...