Nya julslots 2020 som garanterat får dig i julstämning
2020-11-25
SpelnyhetJulkänsla

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än fyra stycken trevliga, underhållande, mysiga och framför allt nya julslots från fyra olika spelutvecklare! Det är nämligen vad du har att vänta den närmsta tiden inom iGaming-världen. Det blir allt från Big Bad Wolf Christmas Special, till Carol of the Elves, Jingle Bells Power Reels och Aloha Christmas Edition. Vad mer kan man behöva för att julen ska bli komplett?

Big Bad Wolf Christmas Special

Big Bad Wolf Christmas slot

Du är väl inte rädd för den stora stygga vargen? Det behöver du inte vara eftersom det är de tre små grisarna han är efter - även i den här uppföljaren och julspecialen från NetEnt. I Big Bad Wolf Christmas Special är den elaka vargen tillbaka med ungefär samma funktioner som i originalspelet, men man har också lagt till lite julstämning på så sätt att vargen är klädd i en julklädsel.

Här använder NetEnt roliga funktioner som Swooping Wheels, Pigs Turn Wild, Free Spins och Blowing Down the House Free Spins. Är du en busig sagoälskare kanske årets julklapp får bli ett spin på Big Bad Wolf Christmas Special.

Lansering: 3 december

Carol of the Elves

Carol of the Elves slot

Du kanske trodde att tomtenissarna bara hjälper tomtefar med alla sina bestyr och julklappar - då trodde du fel. I Carol of the Elves slot kommer nissarna även försöka hjälpa dig att vinna den enorma maxvinsten på 870 000 euro som ligger inbakad i spelet som en riktig oväntad julklapp när du minst anar det.

Denna spelautomat från Yggdrasil är minst sagt gullig och festlig med alla sina små nissar och skogsdjur som dyker upp bakom varje hörn. Det här spelet blir det inga problem att vila ögonen på en stund medan snön eller regnet öser ner utanför fönstret och du helst vill sitta inne och mysa.

Lansering: 26 november

Jingle Bells Power Reels

Jingle Bells Power Reels

Om du älskar när den där riktiga julstämningen infinner sig och harmoni sprids i hela hemmet. Då är Red Tigers kommande julslot Jingle Bells Power Reels verkligen något för dig. I bakgrunden brinner brasan och granen är prydligt dekorerad och tänd. När som helst kan jultomten komma ner för skorstenen och fullkomligt ösa presenter över dig - i form av vinster.

Du spelar med hela 8 hjul, 6 rader och 40 vinstlinjer samt en maxvinst på 6 000 gånger insatsen. Men inte nog med det. Här bjuds det även på Santa's Mega Wild, Christmas Tree Multiplier, Raining Wilds, Winning Reels och en trevlig Free Spins bonus.

Lansering: 1 december

Aloha Christmas Edition

Aloha Christmas Edition

- I´m dreaming of a whiiite.. eller jag menar, jag drömmer om en jul på stranden med Aloha Christmas Editon slot! Det är giganterna NetEnt som är i farten igen och den här gången med en charmig uppföljare på den mycket populära Aloha slot. Här har man lagt till lite extra julkänsla till de bländande vita stränderna och palmerna.

Du spelar med 6 rader, 6 hjul och häftiga funktioner som Cluster Pays™ mekaniken, Multiplier Wild symbols, Mystery symbols, the Sticky Win Re-Spins, Tiki Bar Free Spins, Tiki Bar Max Free Spins och en möjlighet att vinna 3 000 gånger insatsen. Det är vad vi kallar julkänsla på casino det!

Lansering: 3 december

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...