Nya funktionstäta slots: Wild Robo Factory och Sweet Bonanza
2019-06-24
Spelnyhet
Foto: Yggdrasil

Ny vecka innebär nya spel att testa, och först ut är Yggdrasils med dagens lansering av Wild Robo Factory. Dessutom är spelleverantören Pragmatic Play, som så sent som för ett par veckor sedan släppte spelautomaten 5 Lions Gold, aktuella med Sweet Bonanza, en sockersöt spelautomat som går live imorgon.

Yggdrasil tar mark i Tjeckien och är aktuella med ny slot

Den svenska spelleverantören Yggdrasil har haft en aktiv vår och gått live i flera länder runtom i Europa. Yggdrasil har nu expanderat till ännu en reglerad marknad genom ett samarbetsavtal med Tipsport, Tjeckiens största speloperatör. Dessförinnan fick de spanska spelarna glädjen att ta del av deras spelbibliotek. Förutom att ta mark i de reglerade spelmarknaderna lanserar leverantören nya spel ungefär varannan vecka.

Aktuella mekaniska spelet Wild Robo Factory

Yggdrasils nya spellansering går under namnet Wild Robo Factory och är lika mekanisk, industriell och robotaktig som titeln avslöjar. Det finns 12 olika mekaniska robotar som är anställda för att ge free spins. Håller Wild Robots i en multiplikator triggas en free respins-runda som får Robo att vandra över hjulen medan free spins-rundorna pågår.

En glödhet gnista kan få lågutbetalande symboler att förvandlas till de mer högutbetalande. Förutom att få hjälp av robotarna till gratisrundor, kommer Wild Robo Factory även med free spins-symboler där tre lika landade startar gratisrundor. Jonas Strandman som arbetar som Senior Product Strategist på Yggdrasil, säger i ett pressmeddelande att det originella spelet är fullpackat med unika funktioner och spelmekanik. Vidare förklarar han att spelets free spins kan ge stora utbetalningar om du får stora robotar, systemet överbelastas eller re-triggas.

Nya funktionstäta slots: Wild Robo Factory och Sweet Bonanza

Nya spelautomater på löpande band

Pragmatic Play är en spelleverantör som är kända för att lansera spel med jämna mellanrum. Endast i juni månad har vi fått ta del av både jokerspelet Triple Jokers och 5 Lions Gold. Innan månaden snart är över, är det alltså dags med ännu en spelautomat. Sweet Bonanza heter den nya skapelsen som kommer att vara tillgänglig från och med imorgon, tisdag 25 juni.

Det medelhöga volatilitet-spelet kommer fullsmockat med sötsaker och färgglada bomber som agerar som slumpmässig multiplikator. Symboler betalar vad som helst på skärmen och vinsterna multipliceras med basinsatsen.

Sweet Bonza slot laddat med specialfunktioner

Pragmatic Plays nya färgglada spel är laddat med specialfunktioner så som insatsmultiplikatorn, som innebär att beroende på hur mycket spelaren väljer att satsa kommer spelet att fungera olika. Omskakningsfunktionen går ut på att alla kombinationer kommer att utbetalas efter varje snurr och därmed försvinner alla symboler vilket resulterar i att övriga symboler faller ner och nya fylls på. Detta pågår tills inga fler vinnande kombinationer visas. Med en funktion vid sidan av skärmen är det möjligt att satsa 2,50kr extra och dubbla chansen att vinna.

Nya funktionstäta slots: Wild Robo Factory och Sweet Bonanza
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...