NetEnt släpper Twin Happiness och öppnar kontor i London
2019-09-20
SpelnyhetSpelleverantör
Foto: NetEnt

Som ett strategiskt steg i NetEnts expandering har de nu öppnat kontor i London. Dessutom är spelutvecklaren aktuell med sitt första spel i portföljen som har ett riktigt asiatiskt tema – Twin Happiness. Spelet är en uppföljare på den tidigare sloten Twin Spin från 2013 men nu med en betydligt mer spännande tvist!

Asiatisk slot med två identiska hjul vid varje snurr

Twin Happiness slot är ett lika enkelt spel som föregångaren Twin Spin, men här finns en ny funktion som kallas för Twin Reel vilket innebär att minst två hjul blir identiska vid varje spelomgång. Men det kan också hända att hjulen tripplas, fyrdubblas eller femdubblas, vilket i slutändan kan innebära många spännande vinstmöjligheter.

Detta är en traditionell enkel slot som påminner om de slots du hittar på landbaserade casinon, men den här gången är det asiatiska symboler blandat med BAR-symboler på hjulen. Självklart klingar det traditionell asiatisk musik i bakgrunden för att spela an på temat.

NetEnts Director of Games Bryan Upton sa i ett pressmeddelande att de är mycket nöjda med resultatet av deras första riktiga slot med Asien-tema och att funktionen med Twin Reels är det som är själva kärnan i spelet, men att den asiatiska stilen och grafiken kommer att uppskattas av både gamla som nya slot fans. De räknar med att detta kommer bli ett spel för alla spelare helt enkelt!

NetEnt öppnar nytt kontor i Storbritannien

England är NetEnts absolut största marknad och av den anledningen kommer de nu att öppna upp ett kontor i Kings Cross i London. Detta är strategiskt ett väldigt betydelsefullt steg i bolagets utveckling eftersom de behöver finnas tillgängliga mer lokalt i det land där de faktiskt är som mest aktiva. Detta är viktigt för att kunna ge kunder och samarbetspartners den bästa möjliga servicen samt för att kunna samarbeta bättre.

Kontoret öppnades av Andy Withworth som är Managing Director och Cheif Strategy Officer på NetEnt samt Rob Fell, Director of Platform Product & Services, och sedan öppningen har de redan rekryterat stora talanger inom branschen för att växa ytterligare under de kommande åren.

För NetEnt är detta ett naturligt steg för att öka sin närvaro på marknaden och för att vårda de kundrelationer som de redan har i England för att kunna växa sig ännu större.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...