Het vecka med många nya slots
2019-09-05
JackpottSpelnyhet
Foto: NetEnt, Imperial Riches

Nu står hösten inför dörren och med den kommer många nya och spännande spelsläpp från flera av världens största spelutvecklare. Just den här veckan är extra händelserik och det finns mycket nytt att se fram emot då både Microgaming, NetEnt, Nolimit City och Play’n GO släpper nya slots som dessutom innehåller en del nya funktioner vi inte sett tidigare.

Troll, pirater och jackpottar bland nya slots

Play’n GO bestämde sig för att göra ytterligare en uppföljare på den populära lille figuren Hugo som många av oss minns från 90-talet som ett data- och TV-spel, medan exempelvis Nolimit City satsar på pirat-tema, Microgaming på rymd-tema och NetEnt har slagit på stort med sin Imperial Riches Slot som innehåller både progressiva jackpottar och fasta sådana. Med andra ord ser det ut att bli en händelserik höst fylld med nya och intressanta spel.

De släpp som ligger närmst i tiden just nu är alltså Pixies VS Priates från Nolimit City, Imperial Riches från NetEnt, Hugo´s Adventures från Play’n GO och Banana Odyssey från Microgaming som alla släppts i början av september 2019.

Spelsläpp under första veckan i september 2019

Imperial Riches

Imperial Riches släpptes igår och är NetEnt’s senaste skapelse. Spelet är på det asiatiska temat och utspelar sig i en vacker kinesisk trädgård. Imperial Riches är en slot som har den så kallade Avalanche-funktionen som NetEnt själva har tagit fram teknologin för.

Avalanche-funktionen innebär att symbolerna faller på plats istället för att snurras fram. Spelplanen är den klassiska med 3 rader och 5 hjul och det finns även tre progressiva jackpottar samt två fixerade sådana – något för alla jackpottälskare!

 Imperial Riches NetEntFoto: NetEnt, Imperial Riches

Pixies VS Pirates

Pixies VS Pirates från Nolimit City lanserades i tisdags och är ett färgsprakande spel där spelutvecklaren har valt att kombinera två mekaniker vid namn xNudge och xWays. Båda finns till för att multiplicera spelarens vinster ännu mer på olika sätt och xWays är en helt ny teknik som de inte använt sig av tidigare.

Temat är inte helt oväntat pirater och skogsväsen som slåss mot varandra i en miljö som utspelar sig i fronten på ett piratskepp ute på havet till tonerna av en behaglig men samtidigt spännande melodi.

 Pixies VS Pirates Nolimit CityFoto: Nolimit City, Pixies VS Pirates

Banana Odyssey

I Banana Odyssey från Microgaming som släpptes den igår (4 september) får vi följa med de båda rymdaporna Chip och Buck som är på väg mot Banan-planeten för att hitta dess legendariska rikedomar. Spelet har 5 jul och 3 rader samt 10 vinstlinjer där man kan vinna både från vänster och från höger.

Det finns dessutom free spins, expanding wilds och re-spins. Efter en stunds spelande kommer du att hamna i hyperspace så fort du får free spins - och då kan det hända spännande saker!

 Banana Odyssey MicrogamingFoto: Microgaming, Banana Odyssey

Hugo’s Adventures

Det lilla danska svarthåriga Trollet Hugo är det många som känner igen från sin egen eller sina barns uppväxt på 90-talet. Play’n GO har tidigare skapat slots på det här temat och verkligen fångat essensen i de gamla Hugo dataspelen från den tiden. Nu är det dags igen och detta blir det den fjärde upplagan efter Hugo, Hugo Goal och Hugo 2.

Den här gången får vi följa med det lilla trollet på ett äventyr vid havet och det händer allt möjligt längs vägens gång, precis som i ett klassiskt Hugo-spel. I den här sloten, som lanseras idag, finns ett bonusspel där Hugo simmar ned till havets botten där spelaren får välja skattkistor.

Det finns även en bonusfunktion som kallas Air Ace Free Spins som kan utlösas via scattersymbolen som består av ett flygplan.

 Hugo’s Adventures Play’n GOFoto: Play'n GO, Hugo’s Adventures
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...