Gratis jackpottsnurr idag hos Mobilbet!
2015-05-04
Insättningsbonus
Ett av de absolut bästa alternativen när det kommer till att spela casino i mobilen är Mobilbet. Även om det ska nämnas att det är riktigt grymt från datorn, det ena behöver såklart inte utesluta det andra. Passa på att testa du också för den dealen vi har fått med Mobilbet är rätt svårslagen. För det första så får du 100 kronor på kontot helt gratis bara genom att registrera dig.

Klicka här och hämta din hundralapp på en gång!

När du väljer att sätta in lite egna pengar har du två kanonalternativ. Det ena ger dig möjlighet att få oslagbara 300% matchat på en 200-kronors insättning. Det betyder 600 spänn helt gratis! Det andra alternativet är för dig som har en lite större plånbok och ger dig upp till 3000 kronor extra. Då är det däremot den lite mer standardmatchningen på 100% som gäller. Men för att göra det hela lite mer attraktivt slänger de med 25 Starburst free spins. Gratissnurren kommer helt fria från omsättningskrav, som free spins alltid är hos Mobilbet.

Varje dag kan du även räkna med att få ett nytt erbjudande ur deras kalender. Idag får du till exempel 15 free spins i Mega Fortune om du har satt in och spelat för 200 kronor i storasystern Mega Fortune Dreams.

Sen har du även deras trevliga shop där du kan köpa bonusar, free spins och annat smått och gått. Där handlar du med Mobilbet-poäng som du samlar på precis allt du gör. Till och med uttag ger dig poäng!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...