Faraoner och pyramider i nya Egypten slots
2019-11-08
Spelnyhet
Foto: Quickspin

Halloween har nu passerat och alla utkarvade pumpor och läskiga dekorationer har börjat tappa sin charm. Tur är väl då att tre av de bästa spelutvecklarna på marknaden bestämt sig för att släppa var sin spännande slot under den här mörka höstmånaden!

Pyramid slots i nya tappningar

Temat som gäller är Egypten - vilket vi har sett många gånger förr – men det är alltid lika populärt bland spelarna. Denna gång är det bland annat den kända drottningen Nefertiti som står i centrum och som du får träffa på i Nolimit City:s nya slot Tomb of Nefertiti.

Quickspin bestämde sig för att hylla de gamla egyptiska hieroglyferna i en otroligt snygg och annorlunda slot vida namn Golden Glyph. Men i Doom of Egypt från Play’n GO blir det genast lite mer obehagligt eftersom vi där stöter på ett gäng zombifierade gamla egyptiska och hämndlystna mumier!

Quickspin imponerar med Goden Glyph

Sverige har många duktiga spelutvecklingsföretag att vara stolta över och Quickspin är helt klart ett av dem. Sedan starten 2011 har de tillverkat mängder med videoslots som älskas av spelare världen över. Den 12 novemver släpps deras nyaste bäbis Golden Glyph slot för hela världen men i skrivande stund kan du exlusivt spela den hos Rizk Casino!

Golden Glyph är ett grafiskt mycket snyggt spel som har ett annorlunda upplägg med en 7 gånger 7 spelplan som liknar ett gammalt tetrisspel. Här kommer du att få ta del av många spännande funktioner såsom Tumble Mechanics samt en Power Up och en Power Wild funktion.

Den symbol du mest av allt bör hålla utkik efter är den speciella Golden Glyph Wildsymbolen som kan dyka upp under bonusrundan och där du kan vinna så mycket som 13 000 gånger din insats om du har tur!

Nolimit City väcker gammal egyptisk drottning till liv

Nefertiti var fru till den gamla egyptiska faraonen Akhenaten och det är hon som ”castats” till huvudrollen i Nolimit Citys senaste skapelse Tomb of Fereneti som släpptes lös på marknaden den 5 november.

Spelet har ett upplägg av 3 rader, 5 hjul samt 20 vinstlinjer men också en häftig funktion som innebär att varje vinst även ger dig upp till 3 re-spins som även inhåller Sticky Wilds som håller sig kvar på hjulen och sprider sig för att du ska få de bästa vinsterna!

Play’n GO satsar på zombie-mumier

Den svenska spelutvecklaren Play’n GO valde i år att inte skapa en klassisk halloweenslot lagom till årets högtid, utan satsade istället på en slot som kan spelas året om även om den har ett något läskigt tema nu också. Doom of Egypt släpptes den 7 november och bjuder spelarna på en grafiskt snygg spelplan fylld med zombifierade mumier och spännande lukrativa funktioner.

Många populära slots på Egypten-tema

Egypten är ett tema som används flitigt bland spelutvecklarna och för det mesta blir man inte besviken på ett sådant spel. En av de mest populära slotsen med Egypten-tema är Book of Dead från Play’n GO som många spelare bara älskar. Eller varför inte Book of Ra från Novomatic som också kan ta dig på en händelserik spelrunda!

Testa även dessa Egypten slots:

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...