Drömresa och free spins utan omsättningskrav med Thrills!
2017-06-27
Omsättningslotteri
Igår inleddes den andra veckan av Thrills "Route 66"-kampanj. Det betyder att över 400 spelare har delat upp den första laddningen kontanter och omsättningsfria gratissnurr, men det finns dubbelt så många vinnare kvar att utse, och lika många lotter till den stora prisdragningen efter kampanjens slut.

Varje hundralapp som omsätts hos Thrills mellan måndag och söndag ger dig en lott. Efter varje avslutad vecka (fram till den 10:e juli) dras 54 vinnare som får dela på 25 000 kronor i kontanter och 400 vinnare får free spins utan omsättningskrav. Alla vinnare får också en gyllene lott till den sista dragningen där man kan vinna en resa.

Efter att kampanjens tre deltävlingar korat vinnarna och de gyllene lotterna delats ut så ska en sista stor dragning ske. Det namn som dras kommer då få börja planera för en semester framåt hösten. Resan innehåller tre flygbiljetter till USA och 13 dagars bilhyra. Din tur går sedan från Chicago till Los Angeles med ett tiotal stopp där övernattning är klart och betalt. För att du och dina två vänner ska ha det riktigt bra på trippen ingår även 40 000 kronor i fickpengar. Om vinnaren av någon anledning inte vill eller kan åka så kommer ett kontantalternativ erbjudas på 100 000 kronor.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...