Dagens gratissnurr är utomjordiskt
2015-12-21
Free Spins
Som du ser är det en av alla hotfulla utomjordiska Aliens - från spelet med samma namn - som hamnat i dagens julkula hos iGame. Vågar du dig på att släppa ut den och göra dagens free spin är nu frågan? Det gör du såklart, det är ju gratis, och du har chans att vinna ytterligare 400 gratisspinn i samma spel om du drar in den största vinsten på ditt spinn. Förra gången under julul-kampanjen krävdes det inte mer än €3,8 för att dra in 400 gratissnurr. Det var den lägsta summan under kampanjens gång så vi drar slutsatsen att alla hade extrem otur med sitt gratissnurr den dagen.

Den högsta vinsten än så länge som någon dragit in på sitt snurr är €69,15 vilket också resulterade i ytterligare 300 free spins i Gonzo's Quest. Närmaste efter det kommer ett snurr i Jack and the Beanstalk som genererade €57,35 och även ytterligare 300 snurr i spelet. Vi antar att de vunna gratissnurren också drog in en hel del kosing.

Vill du vara med och ta chansen ända fram till nyår ska du klicka här och skapa ett konto och göra en insättning hos iGame.

Du kommer tyvärr inte få göra något snurr i Aliens idag, då du får dina dagliga snurr först med start dagen efter din första insättning. Men du kommer ha 50 free spins i Starburst att fördriva tiden med idag redan efter du registrerat dig. Sen kommer du ha ytterligare gratisspin och bonuspengar så det ska nog inte gå någon nöd på dig idag då du har iGame bonus att njuta av.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...