A Dark Matter slot – läskig Halloween slot med free spins
2019-10-25
Free SpinsSpelnyhet

Den 22 oktober var det dags för Microgaming att släppa sin spöklika A Dark Matter slot som är ett spel helt utvecklat av Slingshot Studios – en av Microgamings parhästar. Spelet kommer med free spins med multiplikator, och vad passar bättre lagom till Halloween och Alla Helgons än lite spänning och mysterier?

Här är det staden Stonehurst på den engelska landsbygden som står i fokus där ett antal mystiska försvinnanden gäckar stadens invånare – många ledtrådar leder till det spöklika Wraith Manor som verkar ha något med saken att göra?

Funktioner - följ med Scotland Yard

I A Dark Matter slot får spelaren följa med Scotland Yards utredare av paranormala fenomen och brott, Nathan Highmore. Spelplanen består av 5 hjul och 3 rader och här bjuds vi på en högvolatil slot, vilket innebär att du får större vinster mer sällan istället för många små mindre vinster – med andra ord det blir ett stort klirr i kassan när det väl sker!

Stämningen är minst sagt olustig och när som helst kan det dyka upp Invading Wilds på hjul tre och fyra som är ganska annorlunda och obehagliga men framför allt väldigt snyggt gjorda!

Slingshot Studios har även kastat in en spännande Free Spins runda med en multiplikator som kan plussa på antalet spins under tiden du spelar. För att få 12 Free Spins behöver du landa tre stycken scattersymboler på hjulen, vilken består av en pampig dörrknackare.

Det finns en möjlighet att provspela A Dark Matter slot gratis, utan att behöva satsa dina egna pengar. På så sätt kan du känna efter om du tycker spelet passar dig eller inte. Det här spelet kan du provspela hos många svenska online casinon så länge de har ett samarbete med Microgaming.

När du spelar för låtsaspengar får du en testrunda i sloten och då beter den sig precis som den hade gjort om du satsar riktiga pengar – ett bra alternativ till att lära känna spelet helt gratis.

Välgjord grafik med läskig atmosfär

Alla som älskar skräck och mystik kommer att känna sig som hemma i A Dark Matter slot på grund den härligt läskiga atmosfären som det bjuds på! Rickard Wermaak som är ansvarig på Slingshot skrev så här om sina kollegor i sitt pressmeddelande nyligen:

De har skapat någonting vackert med spännande karaktärer och ett soundtrack som är lika lyxigt som Wraith Manor själv.

Troligen kommer spelarna att älska den här blandningen av lyx och paranormala fenomen i kombination med en snygg grafik och schyssta vinstchanser – alldeles lagom till den läskigaste tiden på året!

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...