4 miljarders jackpott hos årets bästa sajt för lotto på nätet!
2016-07-28
LottoJackpott
I morse drogs numren i världens utan tvekan största lotto, Powerball, utan att någon lyckats pricka in de fem numren och "kraftbollen". Det betyder att jackpotten rullar vidare tills nästa dragning som sker tidigt på söndag morgon svensk tid men blivit nästan en halv miljard kronor större. Den är nu värd hela fyra miljarder svenska kronor. Det är alltså jackpotten som är värd så här mycket, inte vad alla vinster tillsammans är värda utan vad en ensam vinnare kan kamma hem. Men det kanske inte gör så mycket om man måste dela den här potten med ett par andra vinnare.

Powerball är USAs största lotto men det är fritt fram för oss att delta från Sverige. Att spela lotto på nätet är hur enkelt som helst och kommer med garantier att du verkligen får din vinst. Vinster upp till motsvarande €6000 betalas ut till dig direkt av EuroLotto som sedan fixar hem vinsten av berörd part, större vinster så kontaktas du och tillsammans hä EuroLotto ägs av Cherry som är ett börsnoterat svenskt bolag som knappast skulle blåsa dig, även om de kanske är frestade om du skulle dra in en fyra miljarder svenska kronor...

Spelstopp för dragningen på söndag morgon är runt midnatt på lördag så det kan vara dags att börja bekanta sig med sajten redan nu. Det gör du genom att klicka här och sedan skapa ett konto, kanske kan den gratisrad du får i välkomstgåva räcka för att bli miljardär i helgen!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...