Speltest: Wonky Wabbits

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.3

Sammanfattning

Titel
Wonky Wabbits
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.30
Högsta insats
€150
Videoslots
Free Fall (3D)

Wonky Wabbits

Videoslots

Free Fall (3D)

Net Entertainment har denna gång skapat ett grönsaksland fullt med kaniner som enbart är hungriga efter en sak- storvinster. Du kommer i detta casinospel kunna kamma hem vinster från både vänster och ifrån höger. I Wonky Wabbits har Net Entertainment verkligen gjort allting lite mer underhållande än i vanliga slotspel. När en wildsymbol kommer upp i en vinstkombination så dyker den hungriga kaninen upp på ett annat ställe där det skulle ge vinst, gnager upp symbolen och ersätter den med en wildsymbol. Du får då på detta sätt inte bara den första vinsten där du fick en wildsymbol, du får även en till vinstkombination! Med denna vilda funktion kan du få upp till 14 stycken wildsymboler på skärmen och du kan vinna tre stycket stora vinster: Big Win, Mega Win och Super Mega Win! Otroligt roligt och underhållande spel tycker vi!

Spela gratis demo av Wonky Wabbits

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Hur funkar Wonky Wabbits

Den här videoslotten har 5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer. Den har även två spännande vinstfunktioner: Wild duplication och Win both ways. Win both ways betyder att du kan samla vinstrader från inte bara vänster, men även från höger. Wild duplication betyder att när du får en wildsymbol, förökar den sig till en till position och ger en till vinst.

Här ställer du in myntvärde och insatsnivå. Vinstlinjerna är fasta så du spelar alltid på 15 rader. Det finns en auto snurr- knapp och max bet-knapp för din bekvämlighet. Det här är ett ganska snabbt spel men det är också relativt hög vinstfrekvens även om vinsterna kanske inte är så jättestora. Det går däremot att få upp till 14 wilds av totalt 15 stycken symboler, du kan ju tänka dig själv att det rasslar till rätt bra då.

Du kan välja myntvärde och insatsnivå vilket ger satsningsmöjligheter mellan mellan €0.15 till och med €150. Symbolerna i Wonky Wabbits är i fallande ordning: morot, tomat, majs, broccoli, aubergin, A, K, Q, J, 10. Utöver dessa vanliga symboler har du även Wildsymbolen som ersätter alla andra symboler.

Free spins & Bonus

I detta spel har du inte gratisspel eller bonusar men här har du något ännu bättre. Så fort du får upp en wildsymbol i en vinnande kombination, vilken kan infinna sig ifrån både vänster och höger, duplicerar sig denna wildsymbol till en plats där du skulle få en till vinst. Den hamnar enbart där du skulle få högst vinst. Så istället för ett free spin-läge eller bonusomgång har man valt att göra grundpspelet mer actionspäckat. Ett bra val, men det kan bli aningen enformigt i längden.

Wonky Wabbits i mobilen?

Nej, Wonky Wabbits finns inte tillgängligt att spela på din mobil eller surfplatta.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...